ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:00
30°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Οι λόγοι που το παλεύει να παίξει

Newsroom 24sports

Το να νιώθει καλά με τον εαυτό της είναι σημαντικό

Η ιστοσελίδα μας φρόντισε να σας κρατήσει ενήμερους για όσα παίζονται στο παρασκήνιο για τη διακοπή του πρωταθλήματος και έχουμε αρκετές φορές αναδείξει το γεγονός πως η Ανόρθωση προσπαθούσε να βρει τρόπο να συνεχιστεί η δράση.

Το αν είναι μόνη της εντελώς ή όχι δεν είναι κάτι που μπορείς να το πεις με απόλυτη βεβαιότητα, το ότι όσο πάει μοιάζει μόνη της μπορείς. Τουλάχιστον είναι η μόνη που λέει «θέλω να παίξω» χωρίς να ακολουθεί η ουρά του «ναι μεν αλλά». Με εξαίρεση βέβαια το πράσινο φως των ειδικών.

Γιατί το κάνει; Γιατί έχει να πάρει πρωτάθλημα 12 χρόνια και ένιωσε πως έφτασε κοντά και θεωρεί άδικο να της στερηθεί η ευκαιρία να το διεκδικήσει στο γήπεδο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος.

Ο Κετσπάγια είναι άνθρωπος που θέλει να παλεύει ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν αποδέχεται να του το στερήσει κάποιος για άλλα συμφέροντα

Είναι και ένας ακόμα: η Ανόρθωση έχει φροντίσει να κάνει διετούς και πάνω διάρκειας συμβόλαια στους παίκτες της που έφερε το Καλοκαίρι και άλλους όπως Σίφο και Ράγιος θα τους κρατήσει. Τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει μαζί τους δε θέλει να τη χαλάσει γιατί οι ίδιοι, όπως και οι πλείστοι παίκτες των άλλων ομάδων, διψούν για να ξαναπαίξουν. Στην Ανόρθωση θεωρούν σημαντικό το να τους έχουν ικανοποιημένους για τη στάση της ομάδας τους όταν θα πάνε να παίξουν Ευρώπη όποτε αυτό γίνει.

Επίσης λόγος από μόνος του είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Όσοι τον γνωρίζουν έχουν να πουν πως δεν έχει τρόπο να του περάσεις γραμμή. Έζησε αφήνοντας πίσω του πατημασιές όλη την ποδοσφαιρική του ζωή, από όποιο πόστο, και όχι πατώντας σε αυτές που άφηναν άλλοι μπροστά του. Οι δηλώσεις που έκανε εκφράζουν όπως φαίνεται, ως προς την ουσία τους, και τους άλλους προπονητές. Ο Κετσπάγια είναι άνθρωπος που θέλει να παλεύει ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν αποδέχεται να του το στερήσει κάποιος για άλλα συμφέροντα.

Πάμε τώρα και στον κόσμο: την στήριξε όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια και βλέπει τις ελπίδες για επιστροφή σε τίτλο ή τίτλου να χάνονται. Οι οργανωμένοι ζήτησαν να το παλέψει η ομάδα, η μάζα του κόσμου το ζητά και χρειάζεται να ακούει και τη διοίκηση να κάνει το ίδιο.

Αυτή είναι η εξήγηση της στάσης της Ανόρθωσης. Οι ελπίδες της; Αν όσα διαρρέουν ανεπισήμως είναι αληθή, ελάχιστες. Όμως όταν όλο αυτό τελειώσει, εσωτερικά θα τα έχει καλά το ένα κομμάτι με το άλλο πως η προσπάθεια έγινε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ