ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:01
23°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Οι μηχανές στο φουλ!

Newsroom 24sports

Έντονες μεταγραφικές διεργασίες για την ομάδα της Αμμοχώστου

Δύο παραμένουν οι «ανοικτές» μεταγραφικές υποθέσεις της Ανόρθωσης, την δεδομένη χρονική στιγμή. Η απόκτηση ένός μέσου και ενός επιθετικού είναι οι κορυφαίες προτεραιότητες του Τιμούρ Κετσπάγια και των συνεργατών του και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρεθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές για αυτές τις δύο θέσεις.

Όσο δύσκολο και αν είναι να βρεθούν αυτοί, ο Γεωργιανός τεχνικός κάνει υπομονή και μελετά ενδελεχώς πολλές περιπτώσεις, ούτως ώστε να αποκτήσει παίκτες που θα κάνουν πραγματικά τη διαφορά σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Εξελίξεις πρέπει να αναμένουμε ανά πάσα στιγμή, καθώς το διάστημα μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μικραίνει μέρα με τη μέρα.

Είναι δεδομένο εδώ και μέρες πως η ομάδα της Αμμοχώστου θα κάνει και μεταγραφική υπέρβαση με την απόκτηση ενός τουλάχιστον παίκτη. Η διοίκηση, αλλά και ο Τιμούρ είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα και δεν θα διστάσουν να πράξουν ότι χρειαστεί για να ενισχύσουν αισθητά το ρόστερ.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι εκλεκτοί έχουν ήδη βρεθεί και τους έχουν ήδη αποσταλεί οι σχετικές προτάσεις. Ο Ταχτσίδης είναι μέσα στη λίστα του Τιμούρ, αλλά δεν είναι και ο μόνος. Πλέον οι επόμενες μέρες, θα ξεκαθαρίσουν το όλο σκηνικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ