ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
22°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Όλα δείχνουν... deal!

Newsroom 24sports

Έτοιμος για Ολλανδία ο Μιχάλης Ιωάννου

Μόλις πριν από λίγες μέρες το 24sports έφερε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της ολλανδικής Ρόντα για τον νεαρό μέσο της Ανόρθωσης Μιχάλη Ιωάννου.

Ο Γιούργκεν Στρέπελ θέλει διακαώς τον ποδοσφαιριστή και έχει ήδη κοινοποιήσει το ενδιαφέρον του προς στην ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Ολλανδός πρώην τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου ήταν αυτός που προώθησε τον νεαρό πριν από περίπου δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα και θα ήθελε να ανταμώσουν ξανά επί ολλανδικού εδάφους.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντατικές διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για μια σεζόν

Η νεότερη εξέλιξη που έχουμε μάθει είναι ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντατικές διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για μια σεζόν, τις τελευταίες μέρες και η οριστική συμφωνία ανάμεσα σε όλα τα μέρη, μοιάζει θέμα χρόνου.

Σύμμαχος στην όλη προσπάθεια είναι η ίδια η θέληση του Ιωάννου να μετακινηθεί στο εξωτερικό αφού ο ίδιος θεωρεί πως είναι μια ιδανική ευκαιρία για την αγωνιστική του βελτίωση. Επιπρόσθετα, και η Ανόρθωση θεωρεί πως θα είναι το καλύτερο για τον νεαρό να μετακινηθεί στην Ολλανδία και να πάρει αυξημένο χρόνο συμμετοχής.

Οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό, αν και το οριστικό deal διαφαίνεται από εδώ μέχρι το... Κερκράντε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ