ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ανόρθωση: Όλα στην... ώρα τους!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αισιοδοξία για ακόμα καλύτερη ομάδα την φετινή σεζόν, παρά τις πολλές αποχωρήσεις

Οι διεργασίες στην Ανόρθωση, σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, παρόλο που δεν έχουμε μεταγραφικές ανακοινώσεις, μέχρι στιγμής.

Με την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στο νησί μας από τις διακοπές του (δες ΕΔΩ), τα τρέχοντα θέματα στην ατζέντα θα μπουν στην τελική ευθεία και σιγά σιγά το παζλ θα αρχίσει να διαμορφώνεται κατάλληλα.

Ο Γεωργιανός τεχνικός ήδη έχει κάνει μια πρώτη επαφή με τη διοίκηση με την επιστροφή του από την ιδιαίτερη πατρίδα του και έχει τονίσει ήδη στους διοικούντες προς τα που θα πρέπει να είναι η στόχευση για τη νέα ομάδα που θέλει να δημιουργήσει.

Είναι πεπεισμένος πως, παρά τις πολλές αποχωρήσεις από το ρόστερ, είναι δυνατό να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα και ικανή να πετύχει τους στόχους της. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως αυτή θα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή με τις κατάλληλες προσθήκες, παρά την μικρή καθυστέρηση που παρατηρείται.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές και να έρθουν στην Ανόρθωση κάποιοι πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, των οποίων τα ονόματά τους δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

Δεδομένη, μέχρι στιγμής, είναι η υπογραφή του Μάριου Αντωνιάδη σε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Πέραν τούτου, δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, ούτε υπογραφή με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή. Την πρέπουσα στιγμή, θα ανακοινωθούν οι... νέοι ένοικοι στα αποδυτήρια του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Για την ώρα, υπάρχει υπομονή και... αναμονή...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ