ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:57
32°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Όταν σε λένε beast οι αντίπαλοι

Newsroom 24sports

Η διαπίστωση του Λανγκ και η σημασία της

Ο Άνταμ Λανγκ είναι παιδί με σημαντικές παραστάσεις στο ποδόσφαιρο, σε επίπεδο Λιγκ 1 Γαλλίας και πρωταθλητής Ρουμανίας με την Κλουζ αλλά και διεθνής με την Ουγγαρία, που όμως το δικό μας πρωτάθλημα δύσκολα θα το ήξερε πριν έρθει.

Απέναντι στην Ομόνοια, οι «κυανόλευκοι» θα ψάξουν μια νίκη που θα φτιάξει όσο καμιά άλλη μέχρι τώρα τον κόσμο. Που θα πείθει και τον τελευταίο για την επιστροφή του «Κάστρου» εκεί στις Κόκκινες.

Έτσι, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα η αναφορά του για τα της Ανόρθωσης πως είναι μια ομάδα με πειθαρχία, συμπαγής και με παίκτες που αμύνονται σαν τέρατα (beasts). Το λέει και ένας κεντρικός αμυντικός, που την…τερατώδη άμυνα ξέρει να την εκτιμά.

Όλα αυτά τα αναδεικνύουμε γιατί από μόνα τους αποτελούν επιχείρημα για το γεγονός πως η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια αποκτά ταυτότητα από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια που την είδαμε. Μάλιστα, για εμάς που τον Τιμούρ τον ξέρουμε χρόνια όπως και την Ανόρθωση, έχει μεγαλύτερη σημασία η αναφορά του Ούγγρου γιατί η ταυτότητα της ομάδας είναι αυτή ακριβώς που περιμέναμε.

Eίναι η βάση πάνω στην οποία χτίζονται όλα αυτή η συμπαγής και beast άμυνα, που αφού κρατήσει μακριά τους αντιπάλους ψάχνει με την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά να βρει τα γκολ για να κερδίσει. Αυτή είναι και η «μαγεία» που κάνει τόσο δημοφιλές το ποδόσφαιρο: υπάρχουν ένα σωρό τρόποι για να το παίξεις και να κερδίσεις παιχνίδια που όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα.

Απέναντι στην Ομόνοια, οι «κυανόλευκοι» θα ψάξουν μια νίκη που θα φτιάξει όσο καμιά άλλη μέχρι τώρα τον κόσμο. Μια νίκη που θα πείθει και τον τελευταίο για την επιστροφή του «Κάστρου» εκεί στον συνοικισμό Κόκκινες.

Για να το καταφέρουν, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τον Λανγκ σε όσα είπε: να αμυνθούν σαν τέρατα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ