ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:01
23°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Περιμένοντας… για Κατσαράβα

Newsroom 24sports

Οι Γεωργιανοί πάντως αναφέρουν ότι έπονται εξελίξεις

Ο Γεωργιανός τύπος καθημερινά ασχολείται με τα θέματα της Ανόρθωσης για ευνόητους λόγους, αφού πέραν ότι εργάζεται ο συμπατριώτης τους Τιμούρ Κετσπάγια, αρκετοί είναι οι Γεωργιανοί διεθνείς που βρίσκονται στο ρόστερ.

Για τον παίκτη προ- κωρονοϊού γράφτηκε το ενδιαφέρον της Σεν Τρουίτενσε

Οι αναφορές στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης είναι καθημερινές και με εκτενείς λεπτομέρειες αφού είναι πασιφανές ότι παρακολουθούν από κοντά ότι έχει να κάνει με την ομάδα και πολύ περισσότερο με τους διεθνείς παίκτες.

Στην χώρα του Καυκάσου αναφέρουν για την περίπτωση Κατσαράβα ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις και δεν αποκλείεται να έρθει κάποια πρόταση απόκτησης του. Κάνουν αναφορά ότι όποια ομάδα καταθέσει 500 χιλιάδες ευρώ πρόταση τότε ο παίκτης μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα.

Βέβαια εάν συνέβαινε κάτι η διοίκηση της Ανόρθωσης δεν θα είχε κανένα θέμα, αφού είναι λίγο πολύ γνωστό ότι δεν αρνούνται καμία πρόταση φτάνει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της. Το θέμα Κατσαράβα και της ενδεχόμενης φυγής του είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει για καιρό ακόμη αφού και ο μάνατζερ του βρίσκεται στη διαδικασία εξεύρεσης μιας πρότασης.

Για τον παίκτη προ- κωρονοϊού γράφτηκε το ενδιαφέρον της Σεν Τρουίτενσε ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε. Τον τελευταίο καιροί ακούγεται έντονα ότι ο παίκτης προτάθηκε στην αγορά της Κίνας ενώ και η Ρωσική έχει στα υπόψη της την περίπτωση του υψηλόσωμου φορ.

Προς το παρόν επίσημη πρόταση δεν έχει σταλεί τα γραφεία της Ανόρθωσης ωστόσο το σενάριο ν’ ακολουθήσει την πορεία του Ντουρίς είναι αρκετά πιθανό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ