ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:12
25°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Πλέον το λίφτινγκ είναι πλήρες

Newsroom 24sports

Εντελώς φρέσκος αέρας στα αποδυτήρια

Η αποχώρηση του Ζοάο Βίκτορ από την Ανόρθωση δεν είναι μια απλή ιστορία, καθώς ο επί τετραετία ποδοσφαιριστής της ομάδας ήταν η σύνδεση με το πρόσφατο παρελθόν. Πλέον έφυγε και φτάσαμε ήδη στους 10 ξένους/κοινοτικούς καταλόγου Α που ήδη αποχώρησαν.

Πλήρης η ανανέωση του δυναμικού και οι παίκτες που έρχονται έχουν τη σφραγίδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτός αξιολογεί, αυτός τους ξέρει.

Πηλακούτας: «Ο Τιμούρ μπορεί να αντικαταστήσει τον οποιοδήποτε»

Ο Βάργκιτς από το Γενάρη και οι Στρούνα, Ντουγκλάο, Λαβόρδε, Μπεσάτ, Ιγκιεμπόρ, Στεφανέλι, Μπουφ, Πράνιτς νωρίτερα. Στην… ατμόσφαιρα του μεταγραφικού παζαριού υπάρχει και το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κοφί αλλά προς το παρόν θα είναι στην πρώτη μέχρι να προκύψει κάτι άλλο αν προκύψει.

Έμειναν πέντε: Ράγιος, τρία χρόνια στην ομάδα, Σίφο, δυο χρόνια στην ομάδα, Ντούρις, Κοφί, ενάμιση χρόνο και ο περσινός Κατσαράβα. Από τους Κύπριους ο Εγγλέζου μπαίνει στο δεύτερο χρόνο, ο Κυριάκου είναι από το 2014 με ένα διάλειμμα και ο Αρτυματάς στον τρίτο. Το Λεμέσιο που ήρθε το Γενάρη δεν τον είδαμε ακόμα και τα παιδιά των ακαδημιών δεν πρέπει να τα βάζουμε στην κουβέντα.

Πλήρης η ανανέωση του δυναμικού και οι παίκτες που έρχονται έχουν τη σφραγίδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτός αξιολογεί, αυτός τους ξέρει από κάπου και τους εισηγείται προκειμένου να του τους κλείσουν. Μέχρι τώρα έχει δείξει καλά αντανακλαστικά και σε περιπτώσεις που διαφοροποιούν το σχεδιασμό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό ισχύει και στο κεφάλαιο μέσος. Αν δούμε 4-3-3 ή 4-2-3-1 από τον Τιμούρ στη νέα σεζόν, τους δυο κεντρικούς χαφ αυτή τη στιγμή δεν τους έχει. Μέχρι να ξεκινήσει προετοιμασία, αναμένεται να τους έχει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ