ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Σχέδιο για δυο φορ

Newsroom 24sports

Όλα δείχνουν ότι ο Κετσπάγια θα κάνει «λίφτινγκ» στη γραμμή κρούσης

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Νίκα Κατσαράβα στην Ανόρθωση, καθώς άρχισαν να ηχούν «σειρήνες» από το εξωτερικό για τον 26χρονο επιθετικό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα από το εξωτερικό έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γεωργιανό και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει τα επόμενα 24ωρα σε κατάθεση επίσημης πρότασης στην Ανόρθωση για την απόκτηση του.

Ομάδα από το εξωτερικό έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γεωργιανό

Θυμίζουμε ότι ο Κατσαράβα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και για να συναινέσει η Ανόρθωση στην παραχώρηση του θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, παίρνοντας ουσιαστικά το ποσό που προνοεί η ρήτρα αποδέσμευσης (κοντά στο μισό εκατομμύριο).

Πάντως, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή διαρρέει ότι η διαφαινόμενη πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία της Ανόρθωσης, θα καλύπτει τη ρήτρα που υπάρχει.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πιο πάνω δεδομένα, η αποχώρηση του Κατσαράβα από την Ανόρθωση φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ. Εφόσον κουνήσει τελικά μαντήλι ο Γεωργιανός επιθετικός τότε θα ανοίξει άλλη μια θέση για τη γραμμή κρούσης της Ανόρθωσης και ο Κετσπάγια θα ψάχνει ουσιαστικά για δυο σέντερ φορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ