ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:03
10°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Τελική ευθεία

Newsroom 24sports

Εντείνονται οι προσπάθειες για ενίσχυση στην «Κυρία»

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει μπει στη τελική ευθεία, ωστόσο, στην ομάδα της Αμμοχώστου ακόμη δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση, παρόλο που ήδη έχουν φύγει δυο (Κοφί, Κορέα,) και ένας ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και είναι ελεύθερος να βρει ομάδα. (Στυλιανού).

Είναι δεδομένο, ότι ο Τιμούρ και συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την ομάδα, καθώς ήδη μετρά απώλειες. Βέβαια, οι άνθρωποι της ομάδα τόνισαν αρκετές φορές ότι δεν θα γίνουν μετάγραφες απλά για να γίνουν.

Η μοναδική περίπτωση η οποία διέρρευσε προς τα έξω, είναι αυτή του Πόποβιτς, η οποία ακόμη δεν έχει κάποια κατάληξη είτε θετική, είτε αρνητική. Έτσι στο κυανόλευκο στρατόπεδο άρχισαν να ψάχνονται και να μελετούν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την συγκεκριμένη θέση.

Επίσης από την αρχή της μεταγραφική περιόδου εκφράστηκε από την προσφυγική ομάδα ότι θα κινηθούν και για ποδοσφαιριστές κάτω τον 22, διότι είναι μια ευκαιρία να μεγαλώσει το ρόστερ χωρίς κάποια αποχώρηση.

Αυτό πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς ο Κορέα έχει αποχωρήσει και ο Στυλιανού ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται. Επομένως, αφού δύσκολα θα φύγει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής από την κατάλογο Ά, η λογική λέει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με παίχτες από τον κατάλογο ΄Β για να καλύψει τις θέσεις των δυο που έφυγαν.

Με τα μέχρις στιγμή δεδομένα στην Ανόρθωση θα κινηθούν σίγουρα για αναπλήρωση της θέσης του Κοφί στο χώρο του κέντρου και τουλάχιστον μια προσθήκη με παίχτη κάτω τον 22.

Ωστόσο, τα πιο πάνω είναι αναλύσεις των μέχρι στιγμής δεδομένων και δεν αποκαλείται μέσα στις επόμενες μέρες να αλλάξουν τα πράγματα και στην ομάδα της Αμμοχώστου να διαφοροποιήσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ