ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
18°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Το στοίχημα σε Λιοπέτρι και «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Το γηπεδικό βρίσκεται και αυτό στην ατζέντα των κυανολεύκων της Αμμοχώστου

Η έναρξη της προετοιμασίας της «Μεγάλης Κυρίας» όλο και πλησιάζει με την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για τη νέα σεζόν να έχει οριοθετηθεί στις 3 Ιουλίου 2019. Μιαν εβδομάδα νωρίτερα, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα βρεθεί στο γήπεδο προκειμένου να αξιολογήσει τος ποδοσφαιριστές οι οποίοι επέστρεψαν από δανεισμό αλλά και παιδιά από τις ακαδημίες ούτως ώστε να διαφανεί αν μπορούν να εισέλθουν στο πλάνο της νέας χρονιάς.

Η πρώτη παρουσία παλιών και νέων μπροστά από το κοινό της Ανόρθωσης δεν θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπως κάθε χρόνο, αλλά στο γήπεδο του Αχυρώνα Λιοπετρίου. Από πλευράς «Μεγάλης Κυρίας», επιθυμούν να δουν την τρίτη ημέρα του ερχόμενου μήνα, πληρότητα στο γήπεδο των Κοκκινοχωρίων ώστε να σταλούν τα κατάλληλα μηνύματα εντός και εκτός ομάδας για το τι θα ακολοθήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Άρχισε η κάθοδος Νταουσβίλι στο νησί

Ο στόχος αυτός ενδεχομένως να συνδέεται και με την κινητικότητα στα εισιτήρια διαρκείας τα οποία φλερτάρουν με τετραψήφιο αριθμό μιας και η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια και η γρήγορη υλοποίηση του προγραμματισμού, αποτελούν επιπλέον κίνητρο. Όσον αφορά την έδρα των κυανολεύκων της Αμμοχώστου και τα βελτιωτικά έργα τα οποία διεξάγονται εκεί, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα έχουν ολοκληρωθεί με την έναρξη του πρωταθλήματος ώστε να μην προκύψει μια νέα... μετακόμιση.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ