ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:08
37°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Χαμόγελο…ολόχρονα!

Newsroom 24sports

Πιστεύει στον Τιμούρ και ο Τιμούρ πιστεύει σ’ αυτόν

Κανονικά στην προετοιμασία της Ανόρθωσης συμμετέχει ο Δημήτρης Χριστοφή ο οποίος (όπως θα δείτε και στην πιο πάνω φωτογραφία) δείχνει αρκετά ευδιάθετος και ορεξάτος για σκληρή δουλειά.

Το μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο είναι να μείνει μακριά από τραυματισμούς

Ο 31χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ανόρθωση τον περασμένο Ιανουάριο, θεωρώντας ότι στην ομάδα της Αμμοχώστου θα βρει όλα τα εφόδια και τους πιο κατάλληλους ανθρώπους που χρειάζονται για να αναγεννηθεί αγωνιστικά. Σημαίνοντα ρόλο στην απόφασή του για να πάει στην Ανόρθωση έπαιξε η παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο καθώς πιστεύει ότι είναι ένας προπονητής που μπορεί να του βγάλει τον καλύτερο του εαυτό.

Από τη μεριά του Κεπτσάγια γνωρίζει καλά τι μπορεί να προσφέρει ένας υγιής Δημήτρης Χριστοφή στην Ανόρθωση και για αυτό το λόγο ο Γεωργιανός ποντάρει πάρα πολύ στον Τζίμη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε μια ποιοτικότατη εσωτερική μεταγραφή για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Το μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο είναι να μείνει μακριά από τραυματισμούς για να δώσει την ευκαιρία στον Κετσπάγια να τον «αναστήσει» αγωνιστικά, καθώς ο Γεωργιανός είναι «μανούλα» σε τέτοιου είδους «αποστολές».

Με ένα ανεβασμένο και υγιή Χριστοφή η Ανόρθωση θα έχει περισσότερες πιθανότητες για να υλοποιήσει τους στόχους της σε Κύπρο και Ευρώπη τη νέα σεζόν. Ο Τζίμης θα δουλέψει σκληρά για να καθιερωθεί στην Ανόρθωση έτσι ώστε να διατηρηθεί αυτό το χαμόγελο (στη φωτογραφία)…ολόχρονα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ