ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 07:37
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Ξανασμίγουν οι συμπληγάδες

Newsroom 24sports

Μαργκάσα και Αρτυματάς έχουν φοβερά νούμερα μαζί

ΟΚ το «Αργώ» τα είχε καταφέρει να περάσει έχοντας μόνο μια μικρή απώλεια, ίσα ίσα τα φτερά του περιστεριού, αλλά ήταν τόσο δύσκολο να περάσεις μέσα από τις συμπληγάδες πέτρες που ο ένας που το έκανε μπήκε για πάντα στην ελληνική μυθολογία και μετά ακινητοποιήθηκαν κιόλας.

Στα πέντε ματς που οι δυο ξεκίνησαν, έχουν καταγραφεί 13 στους 15 βαθμούς για την «Μεγάλη Κυρία» και το πιο εντυπωσιακό είναι πως στους πέντε αγώνες δέχθηκαν μόλις ένα γκολ

Στην περίπτωση της φετινής Ανόρθωσης μάλλον από δημοσιογραφική υπερβολή αναφερόμαστε σε αυτές για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, όμως η επιστροφή Ρενάτο Μαργκάσα φέρνει και πάλι όλα τα κομμάτια του αμυντικού μηχανισμού στις θέσεις τους.

Ο Μαργκάσα έχασε το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και φάνηκε ο τόπος του όπως λέμε, ειδικά από τη στιγμή που βγήκε και ο δεύτερος του κέντρου, Ράγιος, στο ημίχρονο. Όμως όπως αναφέρει η πληροφόρηση, μπορεί να μην είναι σε θέση να παίξει με την Κύπρο όμως θα είναι διαθέσιμος για τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Αρτυματάς ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα και έχει το απόλυτο των 720 λεπτών σε οκτώ αγώνες. Ο Μαργκάσα έλειψε στα ματς με ΑΕΛ και ΕΝΠ, πέραν της Νέας Σαλαμίνας. Βγήκε αλλαγή τραυματίας με τον Ολυμπιακό.

Στα πέντε ματς που οι δυο ξεκίνησαν, έχουν καταγραφεί 13 στους 15 βαθμούς για την «Μεγάλη Κυρία» και το πιο εντυπωσιακό είναι πως στους πέντε αγώνες δέχθηκαν μόλις ένα γκολ. Ο Γκακπέ του Απόλλωνα το έβαλε σε ένα ματς που ήταν ήδη 3-0 όταν το γκολ μπήκε!

Το συνολικό σκορ είναι 15-1 στα πέντε ματς που ο «Ρένος» ήταν δίπλα στον Κωστάκη. Δίδυμο που είχε συμμετοχές μαζί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και φέτος ο Τιμούρ Κετσπάγια τους έσμιξε και στην Ανόρθωση. Με εντυπωσιακά αποτελέσματα ως τώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ