ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:07
38°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Υπέρβαση, αγάπη μου...

Newsroom 24sports

Αν βρεθεί κάτι καλό, τότε δεν θα σκεφτούν τα χρήματα

Αναμένοντας τις δύο επιπρόσθετες κινήσεις ενίσχυσης στον κεντρικό και στον μεσοεπιθετικό χώρο, ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται πως δεν αγχώνεται ιδιαίτερα γι’ αυτές. Αξιολογούνται διάφορες περιπτώσεις πολύ εξονυχιστικά και δεν αποκλείονται να υπάρξουν ανατροπές, ως προς τις τελικές επιλογές.

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές που είναι σίγουρο πως θα αποκτηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, θα προσδώσουν το κάτι διαφορετικό στον άξονα. Είναι πολύ σημαντικό να ανεβάσουν το επίπεδο, ούτως ώστε να παρουσιαστεί πιο ενισχυμένη η ομάδα της Αμμοχώστου, τη νέα σεζόν και εκεί είναι η στόχευση.

Μπορεί τα όνοματα του Πεδρίνιο και του Στσουκ να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα του Γεωργιανού τεχνικού, όμως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες πως δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρουν τους αρμοδίους, επί του σχεδιασμού. Για όποιον παίκτη γίνει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος» από εδώ και μπρος, είναι πολύ πιθανό να γίνει και η υπέρβαση, από οικονομικής πλευράς.

Αν το αξίζει κάποιος ποδοσφαιριστής, είτε είναι ο Πεδρίνιο είτε κάποιος άλλος, τότε θα δοθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την υπογραφή του. Φθάνει να πληροί όλα τα κριτήρια που τέθηκαν από διοίκηση και τεχνική ηγεσία, εδώ και πολύ καιρό. Ο πήχης τέθηκε πολύ υψηλά και όλα εξαρτώνται από το τι θα βρεθεί…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ