ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
23°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Έναν «Οκκά» ψάχνει ο Τιμούρ

Newsroom 24sports

Αλλαγή στη λογική του φορ

Από την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση γεγονός είναι πως οι συζητήσεις για το τι πάει σωστά ή λάθος ποδοσφαιρικά μειώθηκαν στο ελάχιστο, μιας και όλοι του έχουν εμπιστοσύνη να διαχειριστεί την ομάδα. Η μεγαλύτερη των εξαιρέσεων είναι η θέση του φορ, όπου οι περισσότεροι συμφωνούσαν πως χρειάζεται κάτι πιο ποιοτικό από Ντούρις, Κατσαράβα και Σαντίκ.

Ψάχνουν ένα φορ ευέλικτο, να μπορεί να κάνει πράγματα με τη μπάλα στα πόδια και να δημιουργεί καταστάσεις για τον εαυτό του

Πλέον, είναι πιθανό να μην υπάρχει κανείς από τους τρεις στο ρόστερ. Οι δυο ήδη αποχώρησαν άλλωστε. Όμως δεν είναι μόνο σε πρόσωπα η αλλαγή, είναι και σε στυλ φορ που επιθυμεί ο προπονητής να πάρει. Δεν το παραδέχθηκαν ποτέ δημόσια στην Ανόρθωση, όμως ήταν και λίγο εγκλωβισμένοι στα γερά συμβόλαια που είχαν οι υπάρχοντες. Πλέον έχει κενή θέση να πάρει αυτό που θέλει.

Όπως μαθαίνουμε, στο πλάνο υπάρχει ένας παίκτης στο στυλ του φορ που υπήρξε για την ομάδα ο Γιάννος Οκκάς παρά ο ίδιος ο Ντούρις. Δηλαδή ένα φορ ευέλικτο, να μπορεί να κάνει πράγματα με τη μπάλα στα πόδια και να δημιουργεί καταστάσεις για τον εαυτό του. Κάτι που ο Μίχαλ δεν κάνει τόσο καλά, ενώ ο Κατσαράβα περισσότερο δημιουργεί για τους άλλους παρά για τον εαυτό του. Δώσαμε το παράδειγμα του Οκκά που είχε όλα τα σχετικά προσόντα με ταχύτητα, ευελιξία, ντρίμπλα και ΟΚ όχι τις κεφαλιές του Φρούσου ή τα τελειώματα από τις γωνιές του Σόσιν αλλά πιο ενεργός στην ανάπτυξη.

Είναι μια θέση που ξέρει και η διοίκηση πως για να βρεις ποιότητα πρέπει να πληρώσεις και αν χρειαστεί να δώσουν κάτι παραπάνω θα το κάνουν. Όμως θα δούμε άλλα πράγματα στη θέση. Το ύψος για τα στημένα το έχουν σε αφθονία οι αμυντικοί. Το φορ θα είναι κάτι άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ