ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Φεύγουν προτάσεις

Newsroom 24sports

Η διοίκηση αναμένει τις τελικές αποφάσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη - Ποια τα δεδομένα με το μεταγραφικό σχεδιασμό των «γαλαζοκιτρίνων»

Πέντε εβδομάδες πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος, οι μεταγραφικές εκκρεμότητες στο ΑΠΟΕΛ είναι πολλές και σημαντικές.

Βάσει του αρχικού σχεδιασμού του Μαρίνου Ουζουνίδη πρέπει να γίνουν ακόμα τουλάχιστον 7-8 κινήσεις για το βασικό κορμό, αριθμός που πολύ πιθανόν στην πορεία να μεγαλώσει ανάλογα με το πως θα κλείσουν τα πολλά ανοικτά κεφάλαια που αφορούν σε ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ.

Μέχρι και το τέλος της περασμένης εβδομάδας δεν είχε κατατεθεί οποιαδήποτε επίσημη πρόταση για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή

Όπως πληροφορούμαστε, μέχρι και το τέλος της περασμένης εβδομάδας δεν είχε κατατεθεί οποιαδήποτε επίσημη πρόταση για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Κάτι που αναμένεται να συμβεί τις αμέσως επόμενες μέρες και αφού πρώτα ανάψει το πράσινο φως ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Ο Ουζουνίδης έχει προκρίνει συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για ενίσχυση όλων των γραμμών, έγιναν κάποιες διερευνητικές επαφές και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη αναμένει τις τελικές αποφάσεις του προπονητή πριν προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα, οι «γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν για δύο κεντρικούς επιθετικούς, τουλάχιστον ένα ακραίο επιθετικό, ένα αμυντικό μέσο, ένα στόπερ και ακόμα ένα τερματοφύλακα.

Παράλληλα, αξιολογούνται παίκτες και για άλλες θέσεις για να είναι σε θέση να καλύψουν κενό που θα προκύψει από ενδεχόμενη αποχώρηση ή πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ