ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 16:51
37°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Και στη μέση οι...Νορβηγοί

Newsroom 24sports

Μια μορφή ομοιογένειας θα την βρουν από νωρίς και αυτό είναι σημαντικό ιδιαίτερα στα προκριματικά

Ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται και φαίνεται πως στις επόμενες 15 μέρες θα προκύψουν αρκετές εξελίξεις μιας και έπειτα ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Μια απ’ τις μεταγραφές που φαίνεται να είναι τελειωμένη είναι αυτή του Λουντέμο. Και στην πραγματικότητα ο Λουντέμο μεταφέρει μαζί του ένα πλεονέκτημα.

Αυτό δεν είναι άλλο απ’ το γεγονός πως έπαιξε μαζί με τον Γένσεν και γνωρίζονται πολύ καλά. Ιδιαίτερα στα προκριματικά της Ευρώπης, ένα απ’ τα πράγματα που μετρούν είναι η ομοιογένεια και απ’ τη στιγμή που οι αλλαγές στην ομάδα θα είναι πολλές (και δεν μπορείς να στηριχθείς στους παίκτες της περσινής σεζόν), το δίδυμο Γένσεν – Λουντέμο έχουν το πλεονέκτημα πως γνωρίζουν καλά πως να συνεργαστούν στο γήπεδο.

Αν δε βάλεις και τον Ζαχίντ μπροστά τους που όπως γράψαμε πριν από μερικές μέρες οι πιθανότητες επιστροφής και παραμονής του Πακιστανό (με Νορβηγικό διαβατήριο – εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε) είναι περισσότερες από της οριστικής αποχώρησης του απ’ την ομάδα, τότε ναι το Νορβηγικό κέντρο μπορεί να δέσει νωρίς στη σεζόν.

Δεν λέμε πως απ’ την πρώτη μέρα η τριάδα εκεί θα βγάζει φωτιές, αλλά ασφαλώς και ξέρεις πως τρεις παίκτες απ’ την ίδια χώρα, με τους δυο να έχουν παίξει μαζί μάλιστα, τότε ναι αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά από νωρίς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ