ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:04
35°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Ανοίγει ο δρόμος για Κουέστα

Newsroom 24sports

Παίρνει πολύ λίγα λεφτά και δεν τον ικανοποιεί η πρόταση του Άρη

Είναι φανερό ότι το ΑΠΟΕΛ θα βγει στην αγορά για δύο τερματοφύλακες αυτό το καλοκαίρι, καθώς δεν θα συνεχίσουν στον «Αρχάγγελο» ο Μπέλετς και ο Βάντερμαν.

Το τελευταίο διάστημα συζητείτε το όνομα του Φράνσις Ουζόχο, καθώς είναι μία δοκιμασμένη λύση, η οποία μπορεί να εγγραφεί στον β΄ κατάλογο. Ωστόσο, είναι περίπτωση που έχει αρκετές δυσκολίες και βασικά δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με την Λα Κορούνια.

Ένα όνομα που γράφτηκε και απ’ ότι φαίνεται εξετάζεται είναι αυτό του Χουλιάν Κουέσκα του Άρη, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν τον ικανοποιεί η πρόταση που του έκαναν οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης.

Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν τον ικανοποιεί η πρόταση που του έκαναν οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο που αμοίβεται με 80 000 ευρώ τον χρόνο. Πολύ λίγα για την αξία του και γι’ αυτό στον Άρη του έκαναν πρόταση με αυξημένες απολαβές από τον περασμένο Γενάρη.

Ωστόσο, λόγω της πανδημίας δεν υπογράφτηκαν τα συμβόλαια ανανέωσης και έτσι το θέμα «πάγωσε». Η νέα πρόταση που του κατέθεσε ο Άρης, είναι κατά 30% λιγότερα από αυτή που του έκανε προ κορωνοϊού, κάτι που δεν άρεσε στον Κουέστα.

Βασικά, είναι μία πρόταση γύρω στις 110-120 χιλιάδες ευρώ, κάτι που δεν ικανοποιεί τον παίκτη. Συνεπώς, εάν το ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται πραγματικά, σίγουρα με αυτά τα δεδομένα είναι πιο εύκολο να γίνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ