ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: «Ανοίγουν τα χαρτιά τους» Πετρίδης – Κυριακίδης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όλα τα (νέα) δεδομένα για την Εκλογική Γενική Συνέλευση

Είναι λογικό το ενδιαφέρον των φίλων και οπαδών του ΑΠΟΕΛ να επικεντρώνεται στις διοικητικές εξελίξεις ενόψει και της Εκλογικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο». Το πότε θα συγκληθεί η Συνέλευση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μια εβδομάδα όταν και θα ανακοινωθεί η πολυποθούμενη χαλάρωση των επιδημιολογικών μέτρων.

Πρόθεση της Διοίκησης της Εταιρείας είναι η Γενική Συνέλευση  να γίνει το συντομότερο δυνατόν (οπωσδήποτε μέσα στο Μάιο), προκειμένου να μην επηρεαστεί καθόλου ο προγραμματισμός αφού – θέλοντας και μη – οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι… σαρωτικές. Αν τα νέα μέτρα δεν θα το επιτρέπουν, η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει θα ζητήσει ειδική άδεια από τις κυβερνητικές αρχές.

Οι διεργασίες των ενδιαφερόμενων:

Τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται έχουν ως εξής:

Παρά το ότι ο πρόεδρος της Εταιρείας (από τον Δεκέμβριο του 2013), Πρόδρομος Πετρίδης δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί δημόσια, είναι σίγουρο ότι θα ζητήσει από τους μετόχους της Εταιρείας να του ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους.

Μαζί του είναι και οι κυριότεροι από τους συνεργάτες του όπως οι Χάρης Φωτίου, ο Γιώργος Σταμάτης, ο Νίκος Κουγιάλης. Με τα σημερινά δεδομένα, ο κ. Πετρίδης φαίνεται πως ελέγχει την πλειοψηφία των μετοχών.

Προσπάθειες για ρύθμιση των οφειλών προς το Κράτος

Όσον αφορά την δημοσιοποίηση των οφειλών – χρέους του ΑΠΟΕΛ, ο κ. Πετρίδης υποστηρίζει ότι θα καταφέρει να το μειώσει, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό του (μεγαλύτερο από 15 εκατομμύρια), αφορά σε οφειλές προς το κράτος και συγκεκριμένα στον Φόρο Εισοδήματος και στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις. Ευελπιστεί σε ρύθμιση των οφειλών και εξόφληση τους με πολλές, δόσεις.

Ξεκίνησε τον προγραμματισμό της νέας ομάδας!

Άλλη μια ένδειξη των (ξεκάθαρων) προθέσεων του Πρόδρομου Πετρίδη είναι ότι εδώ και αρκετές ημέρες άνοιξε το κεφάλαιο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Καθημερινά επικοινωνεί με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και έχουν συμφωνήσει το μισθολόγιο της νέας ομάδας που θα δημιουργηθεί με πάρα πολλές προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό της.

Έτοιμος ο συνδυασμός Θέοδωρου Κυριακίδη

Δεδομένη θεωρείται η διεκδίκηση της ηγεσίας της Εταιρείας από τον Θεόδωρο Κυριακίδη ο οποίος ετοίμασε ένα ισχυρό συνδυασμό από νέους, κυρίως παράγοντες.

Από την αρχή της προσπάθειας του, έχει συμπαραστάτη τον εκ των αντιπροέδρων στην διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου, Άντη Πολυδώρου.

Ανακοινώνει το πλάνο και τον συνδυασμό του

Εντός των επόμενων ημερών ο Θεόδωρος Κυριακίδης αναμένεται να κοινοποιήσει στον «γαλαζοκίτρινο» κόσμο το πλάνο του αλλά και να ανακοινώσει τα ονόματα των συνεργατών του.

Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξεύρεση των χρημάτων που θα απαιτηθούν για την πολύ δύσκολη νέα σεζόν. Θα ζητήσει όπως και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ γίνει αρωγός της νέας προσπάθειας με συγκεκριμένη πρόταση που θα καταθέσει.

Ο σημαντικός ρόλος του ΑΠΟΕΛίστικου κόσμου

Κρίνοντας πάντως από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αντιλαμβανόμαστε ότι ο κ. Κυριακίδης τυγχάνει της υποστήριξης της τεράστιας πλειοψηφίας του ΑΠΟΕΛίστικου κόσμου.

Αυτό το δεδομένο είναι ένα από τα ισχυρότερα εφόδια του στην προσπάθεια του να αναλάβει την ηγεσία της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο».

Αναπόφευκτη η εκλογική αντιπαράθεση

Αξιολογώντας όλα τα δεδομένα που έχουμε ενώπιων μας καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ θα έχει για πρώτη φορά εκλογικό χαρακτήρα.

Όσον αφορά το σενάριο εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης μαθαίνουμε ότι κάτι τέτοιο αποκλείεται αφού οι διαφορές των ενδιαφερόμενων στο οικονομικό ζήτημα, δεν υπάρχει περίπτωση να γεφυρωθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ