ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Από τους οκτώ… στους οκτώ

Newsroom 24sports

Ακριβώς πριν 9 χρόνια έφτασε στους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ

Πως τα φέρνει η ζωή του ποδοσφαίρου όταν χειρίζεσαι λανθασμένα κάποια πράγματα. Το ΑΠΟΕΛ θα γνωρίσει τον απόλυτο ξεπεσμό και θα αγωνιστεί στο β’ γκρουπ στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Από το 2007 οπότε και θεσπίστηκε η φόρμουλα των πλέι- οφ, ο ΑΠΟΕΛ ανελλιπώς έδινε το παρόν του στο γκρουπ των ισχυρών. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό και χρειάζονται πλέον ιδιαίτεροι χειρισμοί.

Την φετινή περίοδο υπάρχει μία μεγάλη ιδιαιτερότητα, το β’ γκρουπ θα διεξαχθεί με οκτώ ομάδες, όχι έξι όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της απόφασης που πάρθηκε να μην υπάρξει απευθείας διαβάθμισή.

Οπόταν, το ΑΠΟΕΛ θα μπει σε αυτή την εξευτελιστική διαδικασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από ακριβώς 9 χρόνια έφτασε στους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και όμως η ομάδα που πραγματοποίησε τις μυθικές πορείες στα γήπεδα της Ευρώπης, που έκανε την Κύπρο γνωστή σε κάθε γωνιά του ποδοσφαιρικού πλανήτη εν έτει 2021, δεν κατάφερε να πάρει εισιτήριο πρόκρισης στο γκρουπ των πρώτων έξι του κυπριακού πρωταθλήματος.

Τηρουμένων των αναλογιών και με το μέγεθος που κουβαλά ο ΑΠΟΕΛ ως ομάδα η εν λόγω εξέλιξη μόνο δυσάρεστη έως και τραγική μπορεί να θεωρηθεί αφού η φετινή σεζόν κρίνεται και επίσημα ως μια από τις πιο αποτυχημένες στην ιστορία του συλλόγου.

Ωστόσο, θα πρέπει να βρει τον τρόπο και την δύναμη να κοιτάξει μπροστά και να δει την αλήθεια κατάματα, έτσι ώστε να μην προκύψουν πιο δυσάρεστα πράγματα και να έρθει μεγαλύτερος εξευτελισμός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ