ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Αρχίζει ο οικονομικός έλεγχος της εταιρείας

Newsroom 24sports

Διορισμός του Γιάννη Δημητρίου στον ρόλο της ανεξάρτητης επιτροπής από εταιρεία και σωματείο

Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει πως έχει διορίσει τον Γιάννη Δημητρίου ως ανεξάρτητη μονοπρόσωπη επιτροπή, ο οποίος θα προχωρήσει στον διορισμό ανεξάρτητου έγκριτου ελεγκτικού οίκου με συγκεκριμένους όρους εντολής, για να ελέγξει τα οικονομικά της εταιρείας.

Αναλυτικά:

Μετά από συνεννόηση το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και η Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, έχουν από κοινού διορίσει τον κ. Γιάννη Δημητρίου, σαν ανεξάρτητη μονοπρόσωπη επιτροπή με σκοπό να προχωρήσει κατά την κρίση του σε διορισμό ανεξάρτητου έγκριτου ελεγκτικού οίκου με συγκεκριμένους όρους εντολής.

Ο κ. Δημητρίου έχει ήδη επιλέξει τον ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο με καθορισμένο σκοπό εργασίας την επανεξέταση, επαλήθευση και επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας καθώς επίσης και να προβεί σε εισηγήσεις βελτίωσης των κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης οι οποίοι δύναται να ενσωματωθούν σε πιθανές προτεινόμενες καταστατικές αλλαγές. Ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει και η Ετήσια προετοιμασία ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων που αφορά το ημερολογιακό έτος 2020.

Τα αποτελέσματα και των δύο ελέγχων θα παρουσιαστούν ενώπιον των Διοικητικών Συμβουλίων Σωματείου και Εταιρείας καθώς και στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΠΟΕΛ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ