ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Εκλογές ή παραχωρεί τη σκυτάλη και φεύγει;

Newsroom 24sports

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Σάββας Λαζανιάς 

Πολύ σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, 20 μέρες πριν από την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της 23ης Μαρτίου η οποία θα κρίνει πάρα πολλά όσο αφορά το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος των «γαλαζοκιτρίνων».

Την Τετάρτη (3/3) ο Θεόδωρος Κυριακίδης ανακοίνωσε με επιστολή προς τα ΜΜΕ ότι θα κατεβάσει συνδυασμό στην επερχόμενη ΓΣ με στόχο να διεκδικήσει τα ηνία της εταιρείας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Κυριακίδης, οι άνθρωποι που θα συνθέσουν τον συγκεκριμένο συνδυασμό θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Η εν λόγω εξέλιξη αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις που σχετίζονται με τη στάση που θα κρατήσει ο νυν πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης για τον οποίο γράψαμε νωρίτερα  ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο παραμονής του στον προεδρικό θώκο.

Η ανακοίνωση όμως του κ. Κυριακιάδη θέτει ξεκάθαρα προ των ευθυνών του τον Πρόδρομο Πετρίδη για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνει και οι οποίες είναι μόνο δύο.

Είτε που θα υιοθετήσει αυτό που επανελλειμένα κατά το παρελθόν, δημόσια είχε καλέσει τον όποιο ενδιαφερόμενο να έρθει να αναλάβει παραχωρώντας του την προεδρία. Είτε που θα σχηματίσει συνδυασμό για να επαναδιεκδικήσει, παραμένοντας στην προεδρία.

Η σημερινή ανακοίνωση μοιάζει για τον Πρόδρομο Πετρίδη αυτό που ο λαός λέει, «ιδού ο Ρόδος, ιδού και το πήδημα», αφού θα αποδειχθεί πόσο ειλικρινής ήταν η πρόθεση του να παραδώσει τη σκυτάλη. «Όποιος θέλει ειλικρινά ας κοπιάσει, δεν μου έχει κοτσιανιάσει κανένας την προεδρία του ΑΠΟΕΛ», είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες.

Εκλογές λοιπόν...ή παραχωρεί τη σκυτάλη και φεύγει;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ