ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 07:45
23°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Επιβιώνει ο Τέτι

Newsroom 24sports

O ρόλος που θα έχει ο Ιταλός

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ συνεδριάζει σήμερα και θα βάλει επί τάπητος το θέμα του νέου προπονητή. Ήδη, έγινε κάποια προεργασία στο κομμάτι αυτό και οι προσπάθειες του ΔΣ είναι να κλείσει το κεφάλαιο του νέου τεχνικού όσο σύντομα γίνεται.

Βέβαια, δεν θα βιαστούν τα πάρουν απόφαση, καθώς δεν τους πιέζει χρόνος. Αυτό που θέλουν είναι να κάνουν την σωστή επιλογή και να έρθει ένας προπονητής που θα μπορεί να οδηγήσει την ομάδα για την συνέχεια και όχι μόνο.

Η παρουσία του Λούκα Χατζηλούκα στον «Parimatch Αρχάγγελο» τους δίνει την δυνατότητα να πάρουν όσο χρόνο χρειάζεται για να μην γίνει λάθος επιλογή. Διότι, είναι ένας προπονητής που ξέρει πολύ καλά την ομάδα και μπορεί να την καθοδηγήσει για το επόμενο διάστημα.

Σε αντίθεση με τον Τόμας Ντολ, ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Ντομένικο Τέτι φαίνεται να επιβιώνει απ’ όλες αυτές τις αλλαγές που θα γίνουν στον «Parimatch Αρχάγγελο». Ο Ιταλός θα παραμείνει κανονικά στο πόστο του και λογικά θα κάνει τις εισηγήσεις του για το νέο τεχνικό.

Ενώ, θα βοηθήσει το νέο προπονητή στο θέμα της ενίσχυσης, καθώς πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν κάνει ήδη αρκετή προεργασία στο κομμάτι αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ