ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:13
11°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Ευλογία ή κατάρα;

Newsroom 24sports

Από την μια καλή η διακοπή, απ’ την άλλη ήθελε να δώσει απαντήσεις

Κανείς από εμάς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποια θα μπορούσε να ήταν τα συναισθήματα του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν όταν έμαθε πως αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας απέναντι στην Δόξα για το πρωτάθλημα.

Μπορούμε όμως να υποθέσουμε πως από την μία όψη του νομίσματος, η αναβολή αυτή είναι ευεργετική κι αυτό γιατί ποιος μπορεί να πει αρνηθεί το ενδεχόμενο να του δοθούν λίγες ημέρες ξεκούρασης και ανασύνταξης;

Από την άλλη όμως, ο ΑΠΟΕΛ την δεδομένη χρονική στιγμή υποφέρει αγωνιστικά… Και μια αναμέτρηση με την Δόξα, χωρίς φυσικά ίχνος υποτίμησης, θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά, εάν έπαιρνε την νίκη, συνδυάζοντας την με καλό ποδόσφαιρο.

Ο Νορβηγός τεχνικός χρειάζεται πίστωση χρόνου, ωστόσο σε μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια… Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, χωρίς να σκοράρουν και με πολλούς από τους παίκτες τους να μην παρουσιάζονται στο 100% των δυνατοτήτων τους.

Ποιότητα υπάρχει και μάλιστα πολλή και καλούνται όλοι στον «Αρχάγγελο» να ανέβουν τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, ούτως ώστε οι πρωταθλητές να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να πλησιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα και πάντα κατάφερνε να βρει την λύση και να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα. Μπορεί και φέτος; Οι απαντήσεις στο γήπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ