ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Η τριανδρία, το σωματείο και ο Πρόδρομος Πετρίδης

Newsroom 24sports

Παρασκηνιακές ζυμώσεις για το μέλλον της εταιρείας

Έντονες είναι οι ζυμώσεις για την δημιουργία διάδοχης κατάστασης στη διοίκηση της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» καθώς υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από παράγοντες του ΑΠΟΕΛ.

Για να προχωρήσουν όμως με υποβολή υποψηφιότητας, βάζουν ως απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν πριν την Συνέλευση των μετόχων στις 23 Μαρτίου, ξεκάθαρη εικόνα για τα οικονομικά δεδομένα.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει καλή προεργασία όσον αφορά στους όρους εντολής σε ελεγκτικό οίκο

Προχωρά η τριανδρία

Η τριανδρία Γιάννος Δημητρίου, Θεόδωρος Κυριακίδης και Άντης Πολυδώρου, εξακολουθούν να προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ομαλής διαδοχής.

Εξ’ όσων γνωρίζουμε, τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει καλή προεργασία όσον αφορά στους όρους εντολής σε ελεγκτικό οίκο προκειμένου να κάνει μια εμπεριστατωμένη μελέτη.

Τα ευρήματα της μελέτης θα παρουσιαστούν στην Συνέλευση των μετόχων μαζί με εισήγηση για ένα μακροχρόνιο πλάνο εξυγίανσης με ασφαλιστικές δικλείδες.

Κίνηση και από άλλους παράγοντες

Μαθαίνουμε ότι διακριτικά γίνονται παράλληλα και άλλες προσπάθειες για διαδοχή της διοίκησης Πετρίδη και από άλλους παράγοντες του Συλλόγου.

Σωματείο: Ουσιαστική λύση χωρίς αντιπαραθέσεις

Όσον αφορά την διοίκηση του Σωματείου, όπως ενημερωθήκαμε, εργάζονται για την εξεύρεση ουσιαστικής λύσης χωρίς αντιπαραθέσεις που θα επιβαρύνουν την σημερινή τραγική κατάσταση.

Η διοίκηση Κυριάκου Ζιβανάρη θέλει να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο χωρίς να χάσει το Σωματείο τον εποπτικό του ρόλο. Γι’ αυτό και δεν ενεπλάκη στον ορισμό Επιτροπής ελέγχου των οικονομικών δεδομένων προκειμένου να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία.

«Κλειστά χαρτιά» ο Πρόδρομος Πετρίδης

Όσον αφορά τον πρόεδρο της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» Πρόδρομο Πετρίδη δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε ότι θα διευκρινίσει τις προθέσεις του την παραμονή της Συνέλευσης. Η γενική συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ είναι ορισμένη για τις 23 Μαρτίου. Μια μέρα νωρίτερα εκπνέει η διορία για υποβολή υποψηφιοτήτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ