ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
18°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Κάθε τέλος, μια νέα αρχή...

Newsroom 24sports

Ο Νούνο Μοράις ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του

Στη ζωή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι και η ποδοσφαιρική καριέρα του εμβληματικού αρχηγού του ΑΠΟΕΛ Νούνο Μοράις οδεύει προς το τέλος της.

Αν επιβεβαιωθούν οι χθεσινές πληροφορίες πως ο Πορτογάλος θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και θα αναλάβει το πόστο του βοηθού προπονητή του Πάολο Τραμετσάνι στην ομάδα της Λευκωσίας, τότε ανοίγεται ένα καινούργιο κεφάλαιο, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους «γαλαζοκίτρινους».

Και οι δύο πλευρές θα βγουν ως κερδισμένες από αυτή την εξέλιξη. Ο Μοράις πάντα είχε στο μυαλό του να στραφεί στην προπονητική και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη ευκαιρία από αυτήν, ενώ και ο ΑΠΟΕΛ θα κρατήσει κοντά του μια ηγετική μορφή στα αποδυτήρια και για τα επόμενα χρόνια.

Με την κάθοδο του ποδοσφαιριστή στο νησί μας την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό. Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ για να του δοθεί πόστο στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας υπάρχει στο τραπέζι και αναμένεται πως θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις πολύ σύντομα. Είναι μια λύση που ικανοποιεί τους πάντες που εμπλέκονται στο θέμα την δεδομένη στιγμή.

Συμπερασματικά προκύπτει από την περίπτωση του Νούνο Μοράις πως κάθε τέλος στη ζωή, είναι και μια καινούργια αρχή για κάτι άλλο και αποδεικνύεται περίτρανα με αυτόν τον τρόπο. Ο Πορτογάλος πέτυχε τα πάντα με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά η σχέση του με την ομάδα δεν θα τελειώσει εδώ...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ