ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 20:30
11°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Κριτική δευτέρου 50λεπτου: Καλά στοιχεία, κακό σκορ

Newsroom 24sports

Δεν μπόρεσε να βρει φάσεις, αλλά έχει πράγματα να κρατήσει

Με ήττα 2-0, συνολικό σκορ 4-1, έκλεισε το δεύτερο 50λεπτο του φιλικού με τη Ρίκα για τον ΑΠΟΕΛ, με ένα ματς που είχε εντελώς διαφορετική εικόνα από το πρώτο. Ο Μπούσνια όμως έκανε ζημιά με δυο μακρινά σουτ που νίκησαν τον Βάτερμαν. Το ντεμπούτο Πάβλοβιτς ξεχώρισε.

Πως έπαιξε

Με εννιά αλλαγές ξεκίνησε ο Τραμετσάνι, με τον Βάτερμαν στο τέρμα, τον Λαφράνς στο κέντρο άμυνας και τους Βούρο, Ιωάννου δίπλα του. Στο 3-4-3 Αντωνίου και Μακρής έκαναν τη δεξιά πλευρά, Ζοαζίνιο και Αλωνεύτης αριστερά, με τους Γκέντσογλου και Εφραίμ στα χαφ πίσω από τον Πάβλοβιτς. Στο 74’ βγήκαν και οι Βούρος, Λαφράνς, με τους Σιέλη, Καλογήρου στη θέση τους.

Ο αγώνας

Από άποψη αμυντική, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε καλύτερος στο δεύτερο μέρος και μπόρεσε να μην αφήσει τη Ριέκα να φτιάξει τις πολλές φάσεις του πρώτου μέρους. Όμως επιθετικά δεν μπόρεσε να απειλήσει παρά ελάχιστα και σε δυο στιγμές του ίδιου παίκτη, Μπούσνια, ήρθαν τα γκολ. Μάλιστα ήταν με τον ίδιο τρόπο αφού έκανε δυο μακρινά σουτ και έγραψαν στο 53’ και το 84’. Πιο καλή στιγμή του ΑΠΟΕΛ ένα σκαφτό του Εφραίμ που έσωσε ο Πρσκάλο στο 85’.

Η σύνθεση:

Βάτερμαν, Αντωνίου, Ζοαζίνιο, Βούρος (Σιέλης), Λαφράνς (Καλογήρου), Ιωάννου, Εφραίμ, Γκέντσογλου, Αλωνεύτης, Μακρής, Πάβλοβιτς.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ