ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Μέχρι και τέσσερις μεταγραφές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έχει δρόμο ο προγραμματισμός

Με δύο ακόμα φιλικά στο Πράβετς, αύριο Τρίτη 27/7 και την Πέμπτη 29/7 το ΑΠΟΕΛ θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Βουλγαρία και το Σάββατο θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Στις τρεις εβδομάδες που θα μείνουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα καταλήξει στις «βασικές» του επιλογές στα 3 φιλικά που θα γίνουν στην Κύπρο.

Στο διάστημα αυτό θα φανούν οι προθέσεις του Ελλαδίτη προπονητή για κάποιες νέες αλλαγές. Οι πληροφορίες μας φέρνουν τον «Πούρσα» να προχωρεί σε δεύτερο, μικρότερο, ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Θα αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να πείσουν στις πρώτες 5 εβδομάδες της προετοιμασίας.

Οι νεαρότεροι από τους παίχτες που θα «κοπούν» θα δοθούν ως «δανεικοί» σε άλλες ομάδες προκειμένου να έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και να εξελιχθούν.

Αναγκαστικά θα προκύψουν εξελίξεις και με κάποιους άλλους παίχτες που εξακολουθούν να μην ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις και τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Υπάρχει τώρα μόνο μια κενή θέση στον κατάλογο των 15 κοινοτικών – ξένων. Την θέση αυτή θα πάρει πιθανότατα ο Λούκας Σόουζα.

Από εκεί και πέρα η κάθε νέα προσθήκη που θα προκύπτει θα φέρνει και μια αναγκαστική αποχώρηση. Εκτιμούμε ότι το ΑΠΟΕΛ θα ενισχυθεί περαιτέρω με έναν ακόμα μεσοεπιθετικό για τα άκρα. Με έναν, πιο γρήγορο κεντρικό αμυντικό και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του Γκάρνερ, ένας ακόμα επιθετικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ