ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:07
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Ο φορ και οι δυσκολίες

Newsroom 24sports

Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα...για καμία κυπριακή ομάδα

Η ενίσχυση της γραμμής κρούσης αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα στον ΑΠΟΕΛ. Με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Λίνους Χαλένιους προκύπτει η ανάγκη για απόκτηση, όχι ενός αλλά δυο επιθετικών πρώτης γραμμής, οι οποίοι θα μπορέσουν να προσφέρουν πολύ περισσότερα από τους προκάτοχους τους.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις επιθετικών που τους έχουν προταθεί ωστόσο για την ώρα παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες. Από τις χθεσινές δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στον ΣΠΟΡ FM 95,0 καταλάβαμε ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» έκαναν κρούσεις σε επιθετικούς που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους, οι οποίοι είχαν υπερβολικές απαιτήσεις για τα οικονομικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ αλλά και της εποχής.

Θα χρειαστεί υπομονή και μεθοδικότητα στις μεταγραφές

«Αυτή τη στιγμή μας έχουν προταθεί πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Στα πλείστα πρωταθλήματα που αυτή τη στιγμή είναι ενεργά οι παίκτες δεν έχουν κατανοήσει ότι έχει αλλάξει το οικονομικό πλαίσιο που έχουν ενώπιον τους και είναι κάτι που δυσκολεύει τις κυπριακές ομάδες. Θα κάμουμε ακόμη λίγες μέρες υπομονή για αυτό το θέμα», ήταν η τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Είναι παραδεκτό ότι η φετινή μεταγραφική περίοδος θα είναι πολύ δύσκολη, όχι μόνο για τον ΑΠΟΕΛ αλλά για όλες τις κυπριακές ομάδες, ειδικά για την περίοδο του Ιουλίου. Οι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι δεν θα πουν εύκολα το «ναι» σε μια κυπριακή ομάδα από τον Ιούλιο γνωρίζοντας ότι έχουν μπροστά τους άλλους τρεις μήνες για να βρουν το συμβόλαιο που θέλουν, καθώς στις πλείστες χώρες το μεταγραφικό παράθυρο θα είναι ανοιχτό μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Και σίγουρα, αν κάποιοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται διατεθειμένοι να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους, δεν θα το πράξουν τώρα αλλά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η φετινή μακρά μεταγραφική περίοδος ανεβάζει ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας για τις ομάδες μας οι οποίες στοχεύουν σε παίκτες με καλό παλμαρέ όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ στην προκειμένη περίπτωση. Και για αυτό θα χρειαστεί υπομονή και μεθοδικότητα προκειμένου να υπάρξει αίσια κατάληξη με τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν μπει στην ακίδα.

ΥΓ: Θεωρώ ότι οι ιθύνοντες της ΚΟΠ πρέπει να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο περαιτέρω επέκτασης της μεταγραφικής περιόδου μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη, όπως ισχύει και στα πλείστα πρωταθλήματα. Ειδικά ο ΑΠΟΕΛ θα έχει τεράστιο πρόβλημα εάν για παράδειγμα πωληθεί ο Ιωάννου ή ο Τάμαρι μετά τις 15/9 καθώς δεν θα μπορεί να τους αναπληρώσει. Γενικά, αν παραμείνει το κλείσιμο του παραθύρου στις 15/9 τότε οι ομάδες (και ειδικά οι ευρωπαίοι) μας θα βρεθούν σε μειονεκτική θέση έναντι των ξένων ομάδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ