ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:13
11°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Ο χρόνος που είχε ανάγκη!

Newsroom 24sports

Η απρόοπτη διακοπή δίνει στον Κόρε τον χρόνο που ήθελε για να δουλέψει...

Μετά απ’ τις δυο σερί αποτυχίες το κλίμα για το ΑΠΟΕΛ ήταν στα αλήθεια πολύ βαρύ. Η ψυχολογία στο ναδίρ και για πολλούς (εκτός «Αρχαγγέλου») το τρένο έχει χαθεί. Μέσα σε αυτό το κλίμα οι «Γαλαζοκίτιρνοι» θα έδιναν χθες τον αγώνα με τη Δόξα, όπου η ανάγκη για τρίποντο ήταν κάτι περισσότερο από επιβεβλημένα. Και ξαφνικά διακοπή…

Τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μας δεν χαροποιούν κανένα, αντιθέτως προβληματίζουν, όμως η διακοπή ήρθε να δώσει στον Κόρε Ιγκεμπρίγκστεν το λίγες μέρες για προπονήσεις. Δεν λέμε πως θα κάνει θαύματα σε αυτές, όμως το είχε ανάγκη. Απ’ την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του ο Νορβηγός στην Κύπρο ήξερε πως το έργο του θα ήταν δύσκολο καθώς κανονικές και σερί προπονήσεις δεν θα είχε.

Τώρα η απρόοπτη διακοπή του δίνει τον χρόνο που θέλει. Το ΑΠΟΕΛ όμως δεν χρειάζεται μόνο σερί προπονήσεις, ώστε να περάσει τα θέλω του ο νέος προπονητής. Αυτό που θέλει είναι και μια αλλαγή νοοτροπίας από πολλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους, και να αντιληφθούν πως αν δεν αγωνίζονται ως ομάδα αλλά ως μονάδες, δεν θα πετύχουν το στόχο του πρωταθλήματος.

Και έτσι αυτή η μικρή διακοπή δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να καθαρίσουν το μυαλό τους και να δουλέψουν μαζί με τον προπονητή (και το τεχνικό επιτελείο), ώστε να ξεκινήσει η αντεπίθεση που έχει τόσο πολύ ανάγκη το ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ