ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:04
12°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Οι ανάσες και ο Φαρίας

Newsroom 24sports

Ο Φαρίας βρέθηκε ένα βήμα πριν από την έξοδο του και όμως είναι εδώ

Πέραν από κάθε αμφιβολία ο Αγκουστίν Φαρίας δεν κατάφερε να πείσει κανένα στον «Αρχάγγελο» για την αξία του. Ο Αργεντινός βρέθηκε ένα βήμα πριν την έξοδο τόσο το καλοκαίρι (όταν και ήρθε), όσο και τον Γενάρη. Τελικά τα ναυάγια με Οφόρι και Κάτσι έδωσαν ακόμη μια ευκαιρία στον Φαρίας. Μια ευκαιρία που αναγκαστικά θα την έχει, και θα πρέπει επιτέλους να την εκμεταλλευτή.

Το καλοκαίρι ο Αρτυματάς παραχωρήθηκε δανεικός στην Κέρκυρα με σκοπό να πάρει παιχνίδι. Τότε υπήρχαν ακόμη 4 επιλογές στο χώρο του κέντρου. Ήταν οι Φαρίας (νεοφερμένος), Μοράις και Βινίσιους, ενώ όλοι περίμεναν σιγά, σιγά και την επιστροφή του Σόουζα.

Μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Ο Βινίσιους πλέον είναι παροπλισμένος, και είναι φανερό πως στα ντέρμπι δεν χωρούν πειράματα του τύπου Ζαχίντ ή Εμπεσίλιο στη θέση 8. Ο Νούνο Μοράις για ακόμη μια χρονιά είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Σόουζα μετρά 9 συνεχόμενες εμφανίσεις. Δεν είναι λίγες και σαφώς και θα χρειαστούν ανάσες όλοι τους.

Έτσι όπως φαίνεται ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον Φαρίας. Πρέπει και αυτός να βάλει το λιθαράκι στους στόχους του ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι εύκολο καθώς δεν έχει πείσει κανένα πως μπορεί, όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ