ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:35
12°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Όταν το ρίσκο γίνεται συνήθεια...

Newsroom 24sports

Άξιο απορίας το γιατί για άλλη μια φορά έπρεπε η ομάδα να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, προτού παρθεί μια σημαντική απόφαση.

Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος προπονητής που δεν... στεριώνει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Και η αλήθεια είναι, πως ο Πάολο Τραμετσάνι, έδωσε πολλές αφορμές για να προκύψει νωρίτερα η απόφαση της περασμένης Πέμπτης. Ο κύριος Τραμετσάνι είχε κάθε δικαίωμα να επιλέξει το όποιο σύστημα ο ίδιος θεωρούσε καλύτερο και τους όποιους ποδοσφαιριστές πίστευε ότι άξιζαν να αγωνίζονται. Παράλληλα όμως, είχε και υποχρέωση να... συμβιβάζεται με εναλλακτικές επιλογές, όταν οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωναν. Άγνωστα πράγματα για τον πεισματάρη Ιταλό.

Το θέμα δεν έχει να κάνει τόσο με την ορθότητα ή όχι της απόφασης στο ΑΠΟΕΛ για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Το ερώτημα έχει να κάνει περισσότερο με το γιατί εδώ και μήνες συντηρήθηκε μια προβληματική σχέση, με προδιαγεγραμμένο το τέλος και γνωστές τις συνέπειες. Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, πριν τον αγώνα της περασμένης Τρίτης, εμπιστευόταν τον κύριο Τραμετσάνι και τις ικανότητες του. Γιατί κανείς, σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα έψαχνε τον αντικαταστάτη του, μετά από μια άσχημη εμφάνιση και πριν τον επαναληπτικό.

Υπήρχε κανείς που πίστευε, πως ο Ιταλός τεχνικός θα έμενε για πολύ ακόμη στον «Αρχάγγελο»; Μάλλον ούτε και ο ίδιος! Οι προβληματικές περσινές εμφανίσεις, τα γεγονότα με τις... πυθιακές του δηλώσεις, λίγες ώρες πριν τον τελικό κυπέλλου, η αβεβαιότητα για τη συνέχιση μιας συνεργασίας λίγες μόνο εβδομάδες μετά τις υπογραφές για ανανέωση της, τα κατά καιρούς θέματα στις σχέσεις προπονητή – παικτών και κυρίως η εμμονή του σε επιλογές προσώπων ή σχημάτων, ακόμη και όταν οι επιλογές αυτές τον άφηναν εκτεθειμένο.

Δεδομένα γνωστά στη διοίκηση και όμως ο Πάολο Τραμετσάνι στηρίχθηκε, πολύ περισσότερο από προπονητές που πέτυχαν κατακτήσεις τίτλων ή που έφθασαν μια ανάσα από τέτοιες επιτυχίες αλλά είδαν την πόρτα εξόδου για μια ήττα, για μια ισοπαλία...

Άξιο απορίας λοιπόν, το γιατί για άλλη μια φορά έπρεπε η ομάδα να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, προτού παρθεί μια σημαντική απόφαση. Την προηγούμενη φορά, επί εποχής Μάριο Μπέιν, η παρτίδα σώθηκε την υστάτη, προηγουμένως με Πασένζια κάτι ανάλογο δεν είχε γίνει κατορθωτό.

Μένει να δούμε το αποτέλεσμα μιας ακόμη... θαρραλέας απόφασης, το βράδυ της Τρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ