ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Περιζήτητος ο Αμπομά, θέλει επανεκκίνηση

Newsroom 24sports

Το κριτήριο για την επιλογή του Γκανέζου

Έχει καταγραφεί η περίπτωση του Νανά Αμπομά ως μια από αυτές που ενδιαφέρουν πολύ το Μαρίνο Ουζουνίδη ώστε να συνεργαστεί μαζί του στον ΑΠΟΕΛ. Ο υποβιβασμός της Φορτούνα Ντίσελντορφ σίγουρα βοηθά την υπόθεση αποχώρησής του από εκεί, όμως τον κάνει και περιζήτητο.

Κριτήριο για τον ίδιο είναι να πάει κάπου που θα μπορέσει να ξεχωρίσει ώστε να καταφέρει να παίξει στο ψηλότερο επίπεδο. Στα 24 είναι, προλαβαίνει

Ο Γκανέζος είχε καλό όνομα πριν πάει στη Γερμανία και ο λόγος που επέλεξε να πάει εκεί ήταν να αναδειχθεί και να βρει καλύτερο συμβόλαιο. Δεν του βγήκε και επιθυμεί να πάει κάπου που θα τον εμπιστεύονται.

Η Κλαμπ Μπριζ τον κοίταζε από τότε που ήταν στη Μπέβερεν, εφτά γκολ και έξι ασσίστ στα 22 ματς που έπαιξε το 2018-19, ενώ έχει να του προσφέρει και Champions League. Είναι απευθείας ομίλους η Μπριζ.

Από την άλλη δημοσιεύματα στην πατρίδα του, ασχολούνται κι αυτοί πολύ μαζί του, αναφέρουν πως ήρθε και πρόταση στη Φορτούνα από σύλλογο της Τουρκίας. Κριτήριο για τον ίδιο είναι να πάει κάπου που θα μπορέσει να ξεχωρίσει ώστε να καταφέρει να παίξει στο ψηλότερο επίπεδο. Στα 24 είναι, προλαβαίνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ