ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
18°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Ποσά και λεπτομέρειες για Νούνο

Newsroom 24sports

Κάποια σημεία της υπόθεσης φωτίζονται

Αποκαλυπτικές πληροφορίες του σήριαλ Μοράις δόθηκαν στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 95.0 και του Μάριο Αβρααμίδη, Μάκη Νικολάου στα πλαίσια της εκπομπής «ομάδα μοντέλο».

Ο Πορτογάλος θρύλος του ΑΠΟΕΛ αμειβόταν κατά τη σεζόν 2018-19, χρονιά στην οποία είχε υπογράψει πέρσι μονοετές συμβόλαιο, με €230χιλ. περίπου. Ο ΑΠΟΕΛ του κατέθεσε πρόταση για νέο μονοετές με απολαβές €150χιλ. και ο Νούνο την απέρριψε.

Αυτό έγινε για δυο λόγους. Ο Μοράις θεωρεί πως μπορεί να παίξει για δυο ακόμα χρόνια ποδόσφαιρο, τουλάχιστον στο δικό μας επίπεδο στην Κύπρο, ενώ θεωρεί πως η χρονιά που έκανε πέρσι σε λεπτά συμμετοχής και απόδοση δε δικαιολογούσε τόση μείωσε σε απολαβές και σε ρόλο μέσα στην ομάδα.

Το θέμα «τράβηξε» για αρκετές εβδομάδες και φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση με τον Πρόδρομο Πετρίδη να ενημερώνει πως ως ποδοσφαιριστής ο Μοράις δε θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ και αν μείνει αυτό θα αφορά αξιοποίησή του από άλλο πόστο. Η άφιξή του παίκτη στην Κύπρο και το ραντεβού της Τρίτης(25/6), θα ξεκαθαρίσουν εν πολλοίς το ζήτημα, με τις επαφές να μην είναι καθόλου τυπικές.

Εξακολουθεί να είναι στο τραπέζι να καταβάλει ο ΑΠΟΕΛ τα έξοδα για να αποκτήσει τα διπλώματα προπονητικής και να ακολουθήσει αυτό το δρόμο ο κορυφαίος σε συμμετοχές παίκτης που φόρεσε ποτέ τη φανέλα των πρωταθλητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ