ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 20:35
°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Σάβιτς και 4 αποχωρήσεις

Newsroom 24sports

Για ποιούς χτυπαέι καμπανάκι εξόδου από τον Αρχάγγελο

Όπως πληροφορηθήκατε εδώ και μερικές μέρες από την ιστοσελίδα μας 24sport.com.cy, ο Σάβιτς αναμένεται αύριο να φτάσει στη Κύπρο και ακολούθως να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες τις οποίες έχουμε θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με τους εν ενεργεία πρωταθλητές.

Είναι επίσης γνωστό ότι αυτή την στιγμή στον κατάλογο Α’ για την ομάδα της Λευκωσίας υπάρχουν 18 ποδοσφαιριστές ξένοι και κοινοτικοί. Στο Παγκύπριο πρωτάθλημα CYTA το όριο είναι 15 ποδοσφαιριστές ξένοι - κοινοτικοί. Οπόταν αν λάβουμε υπόψη  ότι είναι δεδομένη η προσθήκη του Σάβιτς (θα είναι η 19ή επιλογή ξένου - κοινοτικού) από εκεί και πέρα θα πρέπει να κουνήσουν μαντήλι 4 από το υπάρχον ρόστερ. Επίσης δεν είναι μυστικό ότι οι Ρομό και Ρέζα  δεν πρόκειται να συνεχίσουν σε καμία περίπτωση στον Αρχάγγελο την νέα περίοδο. Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει οι πρωταθλητές να ψάξουν να βρουν ποιοι θα είναι οι άλλοι 2 που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

ΑΝ και λέμε ΑΝ αποχωρήσουν και οι Ζοαοζίνιο και Ζαχίντ τότε θα είναι ακριβώς 15 αλλά και πάλι θα ψάχνει αριστερό μπάκ σε τέτοια περίπτωση η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, οπόταν θα πρέπει να γίνει ακόμη μια αφαίρεση. 

Σίγουρα το μοναδικό δεδομένο είναι ότι οι επόμενες μέρες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν εξελίξεις.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ