ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:03
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Σε ακτίνα συμφωνίας

Newsroom 24sports

Πρόταση, αντιπρόταση και η χρυσή τομή

Το πρωτάθλημα τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στον αέρα και αναμένεται πως στις επόμενες μέρες, μέχρι και αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις και τελικές αποφάσεις. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν άλλα θέματα που επίσης απασχολούν τις ομάδες, όπως για παράδειγμα το οικονομικό και τα συμβόλαια.

Έτσι προ ημερών από πλευράς της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ υπήρχε πρόταση προς τους ποδοσφαιριστές για τη μισθοδοσία τους κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο με συγκεκριμένη μείωση.

Η πρόταση είχε μεταφερθεί στους αρχηγούς των ομάδων αναλύοντας τους ταυτόχρονα το οικονομικό σκηνικό και τα έσοδα που έχει χάσει η ομάδα ένεκα της πανδημίας τους κορωνοϊού. Με τη σειρά τους οι αρχηγοί μετέφεραν την πρόταση αυτή στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές την οποία και συζήτησαν μεταξύ τους.

Η απόσταση μεταξύ των δυο πλευρών δεν είναι χαοτική

Οι αρχικές ενδείξεις έδειχναν πως θα υπήρχε η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, όμως οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στη διοίκηση με τη δική τους αντιπρόταση σε σχέση με την μισθοδοσία για τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Η απόσταση μεταξύ των δυο πλευρών δεν είναι χαοτική και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή και κλείσει και το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τους «Γαλαζοκιτρίνους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ