ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:18
35°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Τι μέλλει γενέσθαι με Σάβιτς;

Newsroom 24sports

Ο Σέρβος βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας

Θετικός σε κορωνοϊό διεγνώσθη ο Βουγιαντίν Σάβιτς και η περίπτωσή του είναι πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της πατρίδας μας, αλλά και της Σερβίας τις τελευταίες ώρες.

Αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι με τον ποδοσφαιριστή και την επιστροφή του στο νησί μας, για να ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ.

Με βεβαιότητα μπορούμε να τονίσουμε πως ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός δεν θα επιστρέψει άμεσα στην Κύπρο. Θα χρειαστεί να περάσει 14 μέρες σε καραντίνα, αφού αυτό προβλέπεται από τα ιατρικά πρωτόκολλα παγκόσμια για τον κορωνοϊό.

Έπειτα, θα χρειαστεί να περάσει ο ίδιος ο Σέρβος από επιπρόσθετα τρία τεστ κορωνοϊού στο σύνολο. Αν αυτά είναι αρνητικά, τότε και μόνο θα επιτραπεί στον Σάβιτς να έρθει στο νησί μας. Αυτό, όμως, μπορεί να λάβει χώρα σε περίπου ένα 20ημερο, το λιγότερο. Σε αντίθετη περίπτωση, εξυπακούεται πως η άφιξη του θα καθυστερήσει και άλλο.

Ως εκ τούτου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον στερηθεί στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας και θα πρέπει να βρει τις λύσεις για να αναπληρωθεί το κενό, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Για την ώρα, αυτό που προέχει είναι ο ίδιος ο Σάβιτς να αναρρώσει πλήρως από τον ιό και για τα υπόλοιπα θέματα, υπάρχει χρόνος για να συζητηθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ