ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο του Πούρσα για το πρώτο βήμα

Newsroom 24sports

Ετοιμάζει διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα ο Ελλαδίτης

Το κύπελλο είναι ο μοναδικός στόχος που απέμεινε φέτος για το ΑΠΟΕΛ και ο δρόμος για έξοδο στην Ευρώπη. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στο οικονομικό κομμάτι, θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό η ομάδα να μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, υπάρχουν δύο σίγουρες αλλαγές στην ενδεκάδα

Βέβαια, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ομόνοιας. Ένα δύσκολο εγχείρημα, ωστόσο το ποδόσφαιρο μας έχει διδάξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει αύριο το ΑΠΟΕΛ να παρουσιάσει μία διαφορετική εικόνα και να μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα. Οπόταν, δεν αποκλείεται ο Σάββας Πουρσαϊτίδης να προβεί σε σημαντικές αλλαγές.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, υπάρχουν δύο σίγουρες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Ενσούε από την στιγμή που είναι εντελώς καλά αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ενώ φανέλα βασικου διεκδικεί με αξιώσεις και ο Λουντέμο.

Σημαντική παράμετρος είναι και το σχήμα που θα επιλέξει αύριο ο Ελλαδίτης τεχνικός, αλλά δύσκολα θα αλλάξει την τριάδα στην άμυνα. Συνεπώς, πέραν από αυτές τις δύο αλλαγές, ενδεχομένως να δούμε και κάτι διαφορετικό στα άκρα, έτσι ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει καλύτερα τον Λέζιακς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ