ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Τρύπα εκατομμυρίων… έδειξαν οι ελεγκτές

Newsroom 24sports

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των οικονομικών της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ

Ενάμιση περίπου μήνα μετά την έναρξη του οικονομικού ελέγχου εκ μέρους των ορκωτών λογιστών για την ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο και όπως είμαστε πλέον σε θέση να γνωρίζουμε η διαδικασία ολοκληρώθηκε προς τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο ελεγκτικός οίκος που ορίστηκε από τον Γιάννη Δημητρίου έχει πλέον ολοκληρώσει τις διαδικασίες και λίαν συντόμως τ’ αποτελέσματα θα δοθούν τόσο στον ίδιο, στην διοίκηση και τους μετόχους της εταιρείας όπως επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.

Τα δεδομένα έτσι όπως προέκυψαν θα γίνουν αντικείμενο μελέτης απ’ όλες τις εμπλεκόμενες μεριές καθότι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο ενόψει της Γενικής Συνέλευσης η οποία με βάση τις ενδείξεις θα πραγματοποιηθεί μέσα Μαΐου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες σχετικά με την οικονομική τρύπα που δημιουργήθηκε στην εταιρεία.

Το ποσό σε καμία περίπτωση στην παρούσα φάση δεν μπορεί να συγκεκριμενοποιηθεί ωστόσο οι πληροφορίες μας λεν ότι ξεπερνά τα 20 εκ. ευρώ με το μεγαλύτερο ποσοστό χρέους ν’ αναλογεί στις υποχρεώσεις της εταιρείας προς το Κράτος και κυρίως προς το Φόρο Εισοδήματος.

Βέβαια τα δεδομένα αναμένεται να ερμηνευτούν ανάλογα από τον κάθε εμπλεκόμενο καθώς η μεριά του Πρόδρομου Πετρίδη πρόκειται να επιχειρήσει να πείσει περί της βιωσιμότητας του χρέους, σ’ αντίθεση με το συνδυασμό που ηγείται ο Θεόδωρος Κυριακίδης που αναμένεται να εστιάσει στο μεγάλο χρέος που δημιούργησε η παρούσα διοίκηση υπό τον Πετρίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ