ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Ώρα να φορ-τσάρει

Newsroom 24sports

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ρίχνουν όλο το βάρος στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης

Η επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Λίνους Χαλένιους ξεδιάλυνε το τοπίο σχετικά με το πλάνο του ΑΠΟΕΛ για τη στελέχωση της επιθετικής γραμμής.

Προτεραιότητα η ενίσχυσης της επίθεσης

Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν στο παζάρι για δυο ποιοτικούς σέντερ φορ πάνω στους οποίους θα στηριχτεί επιθετικά η ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αξιολογήσει θετικά κάποιες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να κλείσει ο ένας από τους δυο επιθετικούς.

Σε μια άλλη εξέλιξη, στην Κύπρο αναμένονται μέσα στη βδομάδα οι Μιγκέλ και Κλωναρίδης. Αμφότεροι θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο τότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία τους με τον ΑΠΟΕΛ. Όσο αφορά τον Λουντέμο, ο Νορβηγός θα έρθει στην Κύπρο γύρω στα μέσα του Ιούλη.

Την ίδια ώρα οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται σε στάσης αναμονής για τους Σάβιτς και Βούρο, οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης ενώ ταυτόχρονα περιμένουν και στο ακουστικό για την απάντηση του Μούσα Αλ Τάμαρι.

Μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Χαλένιους όμως, όπως είναι αντιληπτό, συνεχίζουν να υπάρχουν πάρα πολλά ανοιχτά κεφάλαια στους «γαλαζοκιτρίνους», η κατάληξη των οποίων αναμένεται να διαμορφώσει και το μεταγραφικό πλάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ