ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 08:58
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Ξεκαθάρισμα και... βλέπουμε

Newsroom 24sports

Ο Ουζουνίδης περιμένει για να δει που μπορεί να κινηθεί

Στον ΑΠΟΕΛ, περιμένουν το οριστικό ξεκαθάρισμα με τα τρία πολύ υψηλά συμβόλαια του ρόστερ και έπειτα να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως τα θέματα που «καίνε» τον σχεδιασμό των «γαλαζοκιτρίνων» τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αυτά των Χαλένιους, Ντε Βινσέντι και Σάβιτς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αρνητικός στην παραμονή και των τριών ποδοσφαιριστών και το ζητούμενο είναι να βρεθεί η (όσο το δυνατόν) «αναίμακτη» λύση των συμβολαίων τους.

Όταν συμβεί αυτό, τότε ο Ελλαδίτης κόουτς του ΑΠΟΕΛ μαζί με τους πολύ στενούς του συνεργάτες, θα προχωρήσουν στα πιο «βαθιά» του όλου προγραμματισμού. Ήδη, οι πρώτοι στόχοι έχουν εντοπιστεί και αξιολογούνται πολύ διεξοδικά, αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι τηρούν στάση αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις που προαναφέραμε πιο πάνω…

Νεότερα δεν θα αργήσουν να υπάρξουν και η επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι η πλέον καθοριστική σε όλα που άπτονται του σχεδιασμού. Θυμίζουμε πως ήδη έχουν αποκτηθεί οι Αποστολάκης και Σάντος, ενώ προ των πυλών βρίσκεται και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ