ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:13
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

Ο Ουζουνίδης κάνει Wildcard

Newsroom 24sports

Αποφάσισε να αλλάξει τη δομή του ρόστερ


Όταν δώσεις προσοχή στα όσα δημοσίως λέγονται από τον ΑΠΟΕΛ για τον προγραμματισμό τους, καταλαβαίνεις πως φέτος ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πρωταγωνιστής σε βαθμό που έχει τον τελευταίο λόγο στο ποιος έρχεται και ποιος φεύγει. Επίσης θα καταλάβεις πως ο Ελλαδίτης τεχνικός αποφάσισε να χτίσει τον δικό του ΑΠΟΕΛ διαφορετικά.

Από τους 16 παίκτες που έκαναν διψήφιο αριθμό συμμετοχών στο πρωτάθλημα, είναι εξαιρετικά πιθανό οι 12 να μην είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν

Τα τελευταία χρόνια υπήρχε μια «ασφυξία» στο ρόστερ, καθώς παίκτες κορμού ήταν δανεικοί κι έφευγαν με την αντικατάστασή τους να μην είναι απλή υπόθεση. Γίνονταν πωλήσεις επίσης, κάτι που θα συμβεί και φέτος, όμως ποτέ δεν υπήρχε ο χρόνος να ενσωματωθούν οι επόμενοι στην ώρα τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει τόσος χρόνος όσος και για όλους τους άλλους και έτσι το παιχνίδι γίνεται αλλιώς.

Να δούμε αναλυτικά ανά θέση το τι συμβαίνει:

Τερματοφύλακες: για πρώτη φορά στη νέα χιλιετία αλλάζει την ίδια σεζόν το βασικό δίδυμο! Από τότε δηλαδή που άρχισε ο Μορφής να παίρνει τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Χιώτης-Μορφής, Χιώτης-Πάρντο, Πάρντο-Βάτερμαν και διάφοροι άλλοι πάντα έδιναν μια συνέχεια. Φέτος Μπέλετς και Βάτερμαν έφυγαν και οι Σίλβα-Ουζόχο καλύπτουν τα κενά. Μέχρι και για τρίτο έφεραν τον Τσιλιγγίρη.

Αμυντικοί: Σάβιτς, Βούρος είναι στην έξοδο, ο Νικόλας Ιωάννου ίσως πωληθεί στο εξωτερικό. Γουίλερ και Μερκής συνεχίζουν, με τον Μιχάηλοβιτς να υπολογίζεται και για τα χαφ. Σάντος, Αποστολάκης ήρθαν να ενισχύσουν τη γραμμή, αν φύγει ο Νικ θα έρθει και ένας αριστερά. Ο Σιέλης είναι μια περίπτωση που μπορεί να τύχει αναβάθμισης.

Μέσοι: Ντέβι και Γένσεν έμειναν και είναι θέμα χρόνου να πάρει θέση και ο Λούντεμο. Ένας ακόμα θα αποκτηθεί, ίσως και δυο αφού ο Ζαχίντ έθεσε εαυτόν σε κατάσταση αβεβαιότητας ως προς την παραμονή του με τις δηλώσεις του.

Επιθετικοί: Πάβλοβιτς, Χαλένιους, Σιγκούρτασον αποχώρησαν, ψάχνουν για δυο μαζί με τον «ευέλικτο» Κλωναρίδη. Για τα άκρα, ο Εφραίμ ανανέωσε και ίσως φέτος ο Χάνι πάρει ουσιαστικό χρόνο. Το κεφάλαιο Τάμαρι θα καθορίσει πολλά, αν φύγει κι ο Γιάκολις θέλει ακόμα έναν αφού κι ο Γέφτοβιτς δεν έδειξε να μπορεί να βοηθήσει.

Τι βγάζει η σούμα: Από τους 16 παίκτες που έκαναν διψήφιο αριθμό συμμετοχών στο πρωτάθλημα, είναι εξαιρετικά πιθανό οι 12 να μην είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν! Μια πλήρης αναδόμηση με παίκτες που δε θα ανήκουν σε άλλους και να παίζον εδώ, αλλά δικούς του. Να κάνει το παιχνίδι ο ίδιος και να βγάζει χρήματα πουλώντας τους.

*Η wildcard είναι ένα δικαίωμα που σου δίνουν σε ένα παιχνίδι φάντασι να αλλάξεις το σύνολο της ομάδας σου χωρίς να σου κοστίσει βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ