ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:56
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Άρρωστος...

Newsroom 24sports

Το πρόβλημα δεν είναι μόνον οι ελλείψεις στο ρόστερ

Ο προβληματισμός και η απογοήτευση αγγίζει το κόκκινο στον Απόλλωνα, μετά τη νέα ήττα από τον Εθνικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένεις να έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, με όλο τον σεβασμό προς την Άχνα, η οποία έχει φτιάξει μία καλή ομάδα με τα δεδομένα της.

Ο Απόλλωνας είναι… άρρωστος αγωνιστικά αυτή την στιγμή

Όμως, όταν είσαι μία ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να τα κερδίζεις. Και εδώ είναι το πρόβλημα. Ότι ο Απόλλωνας έχασε τον δρόμο του και για να κερδίσει θα πρέπει να του βγει το… λάδι μέσα στο γήπεδο.

Είναι φανερό ότι η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα και οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Σίγουρα η ομάδα έχει σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ, κάτι που δημιουργεί προβλήματα. Η έλλειψη ποιοτικού σέντερ φορ, που να έχει το εύκολο γκολ και να μπορεί να δώσει ενέργεια στην επίθεση, είναι πρόβλημα.

Επίσης, η απουσία ενός δημιουργικού μέσου στον άξονα, δυσκολεύει πάρα πολύ την λειτουργία της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Και έφτασε στο σημείο ο Απόλλωνας να τα περιμένει όλα από τον Χάμπο, στο να μοιράσει παιχνίδι, είτε δεξιά, είτε αριστερά, αλλά και να περάσει κάθετες πάσες.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο αυτές οι ελλείψεις, για αυτά τα παιχνίδια. Διότι, τον Εθνικό και ομάδες σαν κι αυτές θα πρέπει να τις κερδίζεις με αυτούς που έχει στο ρόστερ. Και δεν μπορώ να δεχτώ ότι επειδή δεν υπάρχει καλός επιθετικός, ή ένας πιο ποιοτικός μέσος, δεν μπορείς να κερδίσεις εύκολα κανένα αντίπαλο.

Το θέμα είναι ότι ο Απόλλωνας είναι… άρρωστος αγωνιστικά αυτή την στιγμή. Οι αλλαγές που έγιναν το τελευταίο διάστημα έχουν επηρεάσει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό και είναι κάτι που φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα έχασε τον ρυθμό της, αρκετοί παίκτες βρίσκονται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και το ένα φέρνει το άλλο. Το ζητούμενο τώρα είναι εάν μπορεί η ομάδα να συνέλθει και να βρει τον δρόμο της. Σίγουρα θέλει χρόνο, όμως δεν είναι όλα μαύρα.

Αλλά, βασικό στοιχείο θα πρέπει να αξιολογηθούν σωστά κάποια πράγματα και ενόψει του Γενάρη να γίνουν σωστές αλλαγές, έτσι ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Όμως, πρώτα να βρει τον τρόπο να βελτιωθεί η εικόνα με το υπάρχον ρόστερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ