ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Απόλλωνας

Απόλλων: Ας μιλήσουμε για μπάλα…

Newsroom 24sports

Υπάρχει επόμενη μέρα και οφείλει να κοιτάξει μπροστά

Μπορεί ο απόηχος με την διαιτησία να μην έχει κοπάσει, ωστόσο υπήρχε και υπάρχει αγωνιστικό μέρος για τον Απόλλωνα, όπου θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΛ .

Η εμφάνιση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έδωσε ελπίδα για την συνέχεια. Η ομάδα έβγαλε αντίδραση και στοιχεία που δείχνουν ότι είναι αποφασισμένη να το παλέψει μέχρι το τέλος. Αυτό ήταν που περίμενε να δει ο κόσμος. Πάθος, ένταση, πίεση και ενέργεια μέσα στο γήπεδο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Πετράκης πλέον έχει χρόνο να δουλέψει την ομάδα πριν από κάθε παιχνίδι, διότι δεν θα δίνει δύο αγώνες μέσα στην εβδομάδα. Και επίσης, έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Το αποτέλεσμα ήταν να δούμε μία ομάδα πανέτοιμη για όλα στην Λάρνακα, με σωστό πλάνο και ανάπτυξη όπως την θέλει ο Ελλαδίτης τεχνικός. Πίεση από ψηλά, τρέξιμο και κατοχή της μπάλας.

Η αποβολή όμως του Γκεριέρ άλλαξε τα δεδομένα και ισορροπίες, με αποτέλεσμα να διαφοροποιήσει τα πλάνα του. Στεκόμαστε όμως στην λογική που κατέβηκε στο γήπεδο, αλλά και στην αντίδραση που έβγαλε μέσα στο γήπεδο.

Αν βγάλει αυτά τα στοιχεία και στην συνέχεια, τότε ο Απόλλωνας μπορεί να παραμείνει διεκδικητής μέχρι το τέλος. Σημαντικό ωστόσο είναι το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ, καθώς είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει αρκετά πράγματα.

Το δυσάρεστο είναι η απουσία του Γκεριέρ, αλλά στα ευχάριστα οι επιστροφές Σακέτι και Μπένσοπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ