ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 15:51
28°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Βασανιστικό… φινάλε

Newsroom 24sports

Δεν καταφέρνει να κερδίζει, αλλά ακόμα έχει ελπίδες για τον τίτλο κι αυτό είναι μεγάλο… βασανιστήριο

Δεν λέει να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας δεν κέρδισε την ΑΕΛ και εκεί που λες ότι το πρωτάθλημα τελείωσε, έρχεται δύο ώρες αργότερα η νίκη της ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανότητες για τον τίτλο είναι εκεί.

Δύσκολο το έργο του Απόλλωνα για τον τίτλο

Έχουν γίνει πιο λίγες βέβαια, αλλά υπάρχουν ελπίδες ακόμα. Θα πρέπει να κερδίσει βασικά την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι το ΑΠΟΕΛ και θα πρέπει οι «γαλαζοκίτρινοι» να έχουν κι άλλες απώλειες, καθώς στην ισοβαθμία υπερτερεί η ομάδα της Λευκωσίας.

Βέβαια, άλλο να το λες και άλλο να μπορείς να το κάνεις στην πράξη. Κι αυτός ο Απόλλωνας το είπαμε πολλές φορές δεν μπορεί να το κάνει, γιατί οι πολλές απουσίες τον έχουν…. λυγίσει.

Είναι μεγάλο βασανιστήριο να βλέπεις τους άλλους να μην κερδίζουν και ταυτόχρονα ούτε εσύ να μπορείς να κερδίζεις. Το δυσάρεστο αυτή την στιγμή για τον Απόλλωνα είναι ότι δεν μπορεί να παίξει καλά και δεν ξέρουμε εάν μπορεί να παίξει καλύτερα στην συνέχεια.

Όμως, όπως λέει και μία λαϊκή ρήση: «όπως στρώσεις θα ξαπλώσεις να κοιμηθείς». Και ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία με κάποιες κινήσεις τον χειμώνα να φρεσκάρει την ομάδα του, αφού φαινόταν ότι δεν θα προχωρούσε το πράγμα και δεν το έκανε.

Σίγουρα, κανείς δεν είναι βέβαιος εάν πετύχαιναν αυτές οι κινήσεις. Όμως, χειρότερα απ’ ότι είναι σήμερα τα πράγματα δεν μπορούσε να ήταν. Και από την στιγμή που έκαναν αυτή την επιλογή, βιώνουν ένα βασανιστικό φινάλε.

Η ελπίδα είναι μετά την διακοπή να επιστρέψουν οι τραυματίες και να ελπίζεις να είναι εντελώς καλά. Μόνο έτσι μπορείς να ελπίζεις σε κάτι πηγαίνοντας στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Οι ενδείξεις πάντως αυτή την στιγμή λένε ότι θα είναι διαθέσιμοι οι Ρομπέρζ, Σακέτι, Χάμπος και ο Περέιρα, που είναι οι πιο σημαντικοί από αυτούς που απουσιάζουν.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ