ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Δεκάρι από την Βραζιλία

Newsroom 24sports

Αρέσει πολύ στον Σωφρόνη

Πλησιάζουμε στην έναρξη της προετοιμασίας και στον Απόλλωνα εντείνουν τις προσπάθειες τους για ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου στόχος είναι η διάκριση.

Οι «κυανόλευκοι» μέχρι σήμερα έχουν τελειώσει τις μεταγραφές των Ντιγκινί και Νταμπό, οι οποίοι έχουν υπογράψει ήδη τα συμβόλαια τους και με την κάθοδο τους στην Κύπρο θα ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος με τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ντάνιελ Λάρσον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και όπως αναφέραμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, οι «κυανόλευκοι» θα περιμένουν τον Σουηδό, αλλά παράλληλα αξιολογούν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Θεωρούν ότι ο 33χρονος επιθετικός μπορεί να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης του Απόλλωνα, γι’ αυτό μπήκαν σε αυτή την διαδικασία. Από την άλλη, περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Ενσούε-Μπένσοπ.

Παρόλα αυτά, οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την ομάδα στις θέσεις που υπάρχουν κενά. Αυτή την στιγμή, εάν δεν υπάρχει αποχώρηση, τότε έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις των 15 ξένων/κοινοτικών.

Γίνεται προσπάθεια να πουληθεί ο Σελίμοβιτς και για να αδειάσει μία θέση, ωστόσο είναι αυτονόητο ότι θα κοιτάξουν τον β’ κατάλογο. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, εντόπισαν μία εξαιρετική περίπτωση από την Βραζιλία.

Πρόκειται για νεαρό (21 προς 22 χρονών), ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου, αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης. Με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Είναι παίκτης που έχει αρέσει πολύ στον Σωφρόνη, καθώς είναι εκρηκτικός και καλός στο ένα εναντίον ενός. Άρα, περιμένουμε τις εξελίξεις, για να δούμε ποιος είναι αυτός ο Βραζιλιάνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ