ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:52
30°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Δεν στραβώνουν με τη διακοπή

Newsroom 24sports

Ναι μεν θέλουν να κριθούν τα πάντα στο γήπεδο, αλλά η διακοπή δεν τους κάθετε και άσχημα

Διανύουμε μία κρίσιμη εβδομάδα αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας και ήδη η κυβέρνηση επεξεργάζεται το πλάνο για σταδιακής χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που πήρε για καταπολέμηση του κορονοϊού.

Ταυτόχρονα θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το ποδόσφαιρο μας, εάν αρχίσει ξανά ή όχι. Στον Απόλλωνα έχουν αναφέρει αρκετές φορές ότι θέλουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να πάρει ο καθένας ότι αξίζει στο γήπεδο.

Επί της ουσίας όμως, δεν θα στραβώσουν εάν υπάρξει διακοπή και δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, διότι από οικονομικής άποψης εάν δούμε τα δεδομένα, μάλλον τους βολεύει καλύτερα.

Πρώτο δεδομένο είναι ότι σε περίπτωση οριστικής διακοπής, με βάση τα κριτήρια που έθεσε η ΟΥΕΦΑ, ο Απόλλωνας εξασφαλίζει σίγουρα εισιτήριο για το Europa League της νέας περιόδου.

Ενώ, εάν συνεχιστεί η σεζόν, έχει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται ξανά στην Ευρώπη, αλλά δεν είναι εξασφαλισμένη. Θα χρειαστεί να γίνει μεγάλη προσπάθεια, παρόλο που βρίσκεται και στις δύο διοργανώσεις μέσα.

Από την άλλη, έχουν μειωθεί αρκετά τα έσοδα της εταιρείας, ενώ όπως είναι γνωστό η ΚΟΠ έχει παραχωρήσει στις ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο μαζί της, την τελευταία δόση της φετινής περιόδου.

Βέβαια, αυτό το γνώριζε και το προγραμμάτισε από πριν ο Απόλλωνας, αλλά οποιασδήποτε αποκοπές θα γίνουν τη νέα σεζόν ή σε βάθος χρόνου (διότι ο Απόλλωνας έχει συμβόλαιο με την ΚΟΠ για άλλα 5 χρόνια), εάν και εφόσον δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, θα γίνουν επαφές και με τους παίκτες για κάποιες μειώσεις, στα πλαίσια που θα γίνουν σε όλο το φάσμα της κοινωνίας μας. Πάντως, οι περισσότεροι έχουν συμβόλαια και για τη νέα σεζόν και αν εξαιρέσουμε, ένα, δύο παίκτες, τους υπόλοιπους τους θέλουν στο Κολόσσι και τη νέα σεζόν.

Άρα, οι μειώσει που θα γίνουν με τρόπο που θα μείνουν ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές. Συνεπώς, αυτά είναι τα δεδομένα στον Απόλλωνα και γι’ αυτό αναφέραμε και στον τίτλο μας ότι δεν στραβώνουν με την διακοπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ