ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Ένας Γάλλος για όλες τις δουλειές

Newsroom 24sports

Ο Νικολά Ντιγκινί μπορεί να προσφέρει πολλά στον Απόλλωνα

«Θα δείτε έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε όλο το πλάτος της επίθεσης. Είναι εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί παντού, έχει την ευχέρεια του γκολ, είναι πιεστικός στους αντίπαλους στόπερ, μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή, έχει φυσικά χαρίσματα και αντοχές».

Αυτά και άλλα πολλά ανέφερε ο ρεπόρτερ Άρη από την Θεσσαλονίκη Αλέξης Σαββόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 95, 0 προ ημερών, σχετικά με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Νικολά Ντιγκινί.

Ο Γάλλος έρχεται στη Λεμεσό και τον Απόλλωνα, με στόχο να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν στον απόλυτο βαθμό. Το να αποκτάς τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστή χωρίς κόστος, είναι στα πολύ θετικά για την διοίκηση Νίκου Κίρζη και για τον Σωφρόνη Αυγουστή και θα πρέπει να τους το πιστώσουμε.

Είναι ένας επιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί, είτε στην κορυφή της επίθεσης, είτε στα άκρα αυτής. Έχει την επαφή με το γκολ ( αρκετά συχνή θα λέγαμε) και διαθέτει όλο εκείνο το «πακέτο» για να καθιερωθεί και να πετύχει στην λεμεσιανή ομάδα. Συν το ότι βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση, αφού συμμετέχει με την νυν ομάδα του στα ελληνικά πλέι οφ.

Είναι από τις περιπτώσεις, στις οποίες περιμένεις πως θα έχεις στο δυναμικό σου έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές, εντός αγωνιστικού χώρου σε θεωρητικό επίπεδο. Τα υπόλοιπα επί του πρακτικού θα φανούν εκεί που πρέπει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ