ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:48
38°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Η δίψα παραμένει…

Newsroom 24sports

Τους έλειψαν αυτά

Τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας τα έχει γευτεί όλα. Χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες. Πέρασε απ’ όλα τα στάδια, αλλά το μεγάλο απωθημένο όλων είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν καταφέρει να επιστρέψουν σε ψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και να έχουν σταθερά πρωταγωνιστική πορεία.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς μόνο όταν πρωταγωνιστείς κάθε χρόνο, τότε έχεις ελπίδα να πετύχεις τον στόχο σου. Δύσκολα το καταλαβαίνει ο οπαδός, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου.

Πάντως, με την χθεσινή παρουσία του κόσμου στις Πλάτρες, δείχνει ότι η δίψα των Απολλωνιστών παραμένει.

Μπορεί να υπάρχει μία μερίδα κόσμου που έχει απογοητευτεί τα τελευταία χρόνια και έχουν τα δίκαια τους, αλλά μόνο στηρίζοντας την ομάδα σου μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου.

Όταν αδιαφορείς, τότε δεν μπορείς να έχεις ούτε απαιτήσεις. Οι οργανωμένοι, αλλά και αρκετοί άλλοι φίλοι της ομάδας, ταξίδευσαν χθες στην ορεινή Λεμεσό και επιβεβαίωσαν την στήριξη τους προς την ομάδα.

Φάνηκε ότι τους έλειψαν πολύ αυτές οι εκδρομές, αλλά και στους παίκτες αυτές οι ατμόσφαιρες. Να περάσει όλο αυτό το κακό με την πανδημία και είναι καιρός να επανεξετάσουμε την κατάσταση, διότι είναι πιο όμορφα τα γήπεδα όταν υπάρχει αυτός ο παλμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ