ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Η καραντίνα έφαγε το Λαρσον

Newsroom 24sports

Η ιστορία πίσω από το ναυάγιο με τον Σουηδό

Είναι γνωστό ότι ο Ντάνιελ Λάρσον ήταν ο διακαής πόθος του Σωφρόνη Αυγουστή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης των «κυανόλευκων», ωστόσο ο Απόλλωνας γνωστοποίησε χθες ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του και δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λάρσον έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση του Απόλλωνα, όπως σας είχαμε αναφέρει αρκετές φορές σε ρεπορτάζ μας, αλλά έθετε μόνο ένα όρο.

Να ερχόταν στην Κύπρο με την οικογένεια του, για να δει την Λεμεσό και το μέρος όπου θα διαμένει και μετά να βάλει την υπογραφή του. Ο Απόλλωνας το αποδέχτηκε αυτό, γιατί ποιος θα έβλεπε την Λεμεσό όπως έγινε και θα έλεγε ότι δεν θέλει να μείνει εδώ.

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» απέστειλαν και εισιτήρια στον Λάρσον για να έρθει στην Κύπρο, ωστόσο ο Σουηδός επειδή βρίσκεται στην πατρίδα του, θα έπρεπε να μπει 14 ημέρες σε καραντίνα, κάτι που δεν αποδέχτηκε, αλλά ούτε και ο Απόλλωνας φυσικά.

Να τον περιμένει δηλαδή άλλες 14 μέρες, για να δει την Λεμεσό και να αποφασίσει μετά εάν θέλει να μείνει. Το να μπει σε καραντίνα, αλλά να ξέρεις ότι όταν τελειώσει θα είναι δικό σου, τότε αλλάζει. 

Για αυτό λοιπόν ναυάγησε του Λάρσον και εκεί που ήταν σίγουρος, έγινε παρελθόν, πριν καν γίνει παρόν. Αυτά συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού.

Περίεργες ιστορίες που θα μένουν για να τις διηγείσαι. Το κακό είναι ότι ο Απόλλωνας έχασε ένα παίκτη που θα μπορούσε να τον βοηθήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ