ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:27
33°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Η κατάσταση του Ρομπέρζ

Newsroom 24sports

Πότε αναμένουμε να τον δούμε ξανά στο γήπεδο

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μπορεί να είπε ότι δεν ήθελε να υπάρχει και είναι λογικό αυτό από την στιγμή που η ομάδα του αρχίζει να βρίσκει ρυθμό με το 3-4-3.

Από την άλλη όμως υπάρχουν και θετικά από την διακοπή, όπως η περίπτωση του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο και προσπαθεί να επανέρθει στην ομάδα.

Ο 32χρονος αμυντικός ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς προπόνησης, αλλά δεν έχει μπει ακόμα με την ομάδα, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην πραγματικότητα οι «κυανόλευκοι» δεν βιάζονται να επαναφέρουν τον Ρομπέρζ, καθώς θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμος απ’ όλες τις πλευρές.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος είναι πίσω και από πλευράς φυσικής κατάστασης, κάτι που δουλεύουν εντατικά το τελευταίο διάστημα, αφού τους δίδεται η δυνατότητα.

Το γεγονός ότι δεν έκανε προετοιμασία του στοιχίζει, αλλά μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος αυτό το διάστημα. Άρα, δεν αποκλείεται να χάσει και το παιχνίδι με την Δόξα, έτσι ώστε να του δοθεί περισσότερος χρόνος για να ετοιμαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ